NurayLinaa Tortilla_ Tortilla_ bizde batmandayız 🤣 Mardin’e de çok gelip gittik güzel yerler ama memleketim kadar değil Balıkesir liyiz
Tortilla_ NurayLinaa Balıkesir tercihler arasında 😇 Guzel dediler orası için 😃 Mardin’in de merkezi ve eski Mardin güzel . Midyata gitmedim 4 sene oldu burda yaşayalı 😃
Tortilla_ iremyaman Aynı anneniz gibi yaptım. Kullanmadığım yatak yorgan kıyafetler kızımın kuculenleri ve mutfak eşyalarını toparladım. Eşimin ivir zıvır eşyası da çok ayy Allah büyük hallolacak inşallah 🤣😃
iremyaman Tortilla_ hallolur ben daha başlamadım 😬😬😂😂 tecrübeden dolayı çok eşya almamıştım evlenirken🤣
NurayLinaa Tortilla_ Midyat ta güzeldi birde orda meşhur pizzacı vardı fiyatları biraz uçuk ama tavsiye ederim pizzaları güzeldi sırf onun için geçen hafta oraya gelmiştik 😅
Tortilla_ iremyaman Yavaştan bazı şeyleri ayır. Ben kenara kutulayip istifledim ve baktıkça ohh elime ayağıma dolanmazlar en azından diyorum
Tortilla_ NurayLinaa Ayy çok uzağım ve eşimin karakoldan izin alması zor . Vermiyorlar mazeretin Yoksa. Pasaport pizza var bi olduğum yerde oda eh işte
iremyaman Tortilla_ evime dönmeyi bekliyorum toplamak için ya gidince girişicem valla doğru diyosunuz
iremyaman Tortilla_ inşallah ssğolun 🙂eşimle hallederiz inşallah 😂 Safranbolu görev yeri şu an eğitim birliğinde kursiyer de yok bana bol vakti kalır diye umuyorum 😂
Tortilla_ Lacasede Canım tercihler ne zaman yazılacak demek istedim. Yazım yanlışım var sanırım 😄 Hala tercihleri yapmadık Çünkü
iremyaman Tortilla_ yani gezmek ve yaşamak için bence harika bi yer ve eşimin iş yerinin karşısında ev tutmuştuk ama eşime sorarsanız iş yeri biraz bazen sıkıntı eşim astsubay çavuş henüz bu yüzden eziyolardı sizin durumunuz nedir