Alperen13 Çevresinde ihtiyacı olan var mı? Miss Defneden aldım ve sadece düğünde giyildi.. ( dış çekim vs yoktur) kuru temizlemeden geçmiştir. 😊
Zeynepnazinannesi Eğer düşünürseniz bende satabilirim 500 600 ne olursa elden çıksın tesettürlü gelinlik
Deletedmom090 Ben sattım🙄 5 bin liralık gelinlik düşüre düşüre 600e gitti🤷🏻♀️ Dört ayda anca satabildim sahibinden üzerinden
Zynp Deletedmom090 şimdilerde öyle 1000 lira ve üzerinde gelinlik alan yok zaten hiç,kiralama fiyatları bile daha pahalı halbuki
IrmakDuygu İhtiyacı olan varsa çevrenizde ben ücretsiz veririm daha öncede belirttim fakat burdan alıcı çıkması zor gibi😋
Ayb IrmakDuygu merhaba muhtarlık ile görüşebilirsiniz bazı muhtarlar ihtiyacı olanları biliyor ve çağırıp teslim alınmasını sağlayabiliyor. Gerçekten ihtiyaç sahibine ilk elden gönül rahatlığıyla gidiyor. Öneririm👍🏻 Pek çok malzeme ev eşyası için geçerli bu
MMertinannesi IrmakDuygu canım dün yazdım da cvp vermedinz senin gelinlik kaç beden ya gerçekten çok durumu iyi değil diye fiyatı ne kadar dersiniz
MMertinannesi Zeynepnazinannesi gelmemiş canım ya 38 40 arası sizinki kaç beden isterseniz siz verin ben eklim
Zeynepnazinannesi MMertinannesi Sinem Fatih Arslan profilde bebek fotoğrafı var ama benim ki 36 38 beden