Duuyguu Kızlar selamlar, ev iyice kirlendi derinlemesine bir temizlik beni bekliyor. Sormak istediğim tüllerinizi nasıl yıkıyorsunuz sadece detarjan mı?
Deletedmom_72 Duuyguu Çamaşır sodası ve toz deterjanla 30 derecede sıkmadan yıkıyorum kar gibi oluyor
Adiyokkitabin Duuyguu 2 gun once yikadjm asiri kirlenmisti. Küvete ısladım baya bi bekledi suda icine bulasik makinasi kapsulu ve camasir suyu kattim. O kadar cok kirlenmjsti ki 2 su degistirdim. Makinada yikarkende camasir sodasi ve kosla biraktim kar beyazi oldular
elifizm Duuyguu çamaşır sodası , deterjsn üzerine de 2 parça küp şeker atıyorum , yumuşatıcıyı yıkadıktsn sonra tekrar duruluyorum o zaman koyuyorum. 400 devirde sıktırıyoeum 40 ta yıkıyorum
Zeynepmeva2021 Perdeciler yumuşatıcı önermiyor.kolali gibi duruşu var ya bozuyor diye.bendr hep koyardım artık koymuyorum
Glbhrylmz Duuyguu Ariel beyazlar için deterjan ve tük beyazlatıcı 60 derecede yıkıyorm gayet beyaz oluyor..mutfak perdesi yağlı olabileceği için ona ekstra bulaşık deterjanı da ekliyorum tablet makine için olandan. Kolay gelsin 🤗
Bakag Melesss ya ben ayda 1 kez yikiyorum salon haric yumusatici kokuyo ama tep tuy savruluyo ustunden bide
yedinmiannecim Adiyokkitabin perdeler hassastır kapsül de cam porselen ve türevleri ürünleri temizlemek için üretilmiştir yani değil perde, koltuk vs kumaş tül olan her şeyi ömrünü hızlıca kısaltır