Deletedmom_123 canim oncelikle hayirli olsun bebegin saglikla büyüsün ınsallah 🤲. Hepimiz bu yollardan geçtik belki de en büyük hatamız bebegin aglamamasini hiç sorun yaşamamasıni beklemek. Ama bu imkansız. Onun için her şey yeni ve çoğu rahatsızlık verici.zamanla alışacak bedeni. Bu süreci normal karşılayıp sakin kalırsan eminim daha kolay olacaktır her sey. Hatirliyorum ben de kotuydum. Bebeğimi cok sevmeme rağmen bin pişmanlık vardi içimde. Bakamayacagin şeye neden bulasiyorsun diyordum kendi kendime. Cok ağladım bebegim ağladı, ben ağladım, ben ağladıkça o daha çok ağladı. Emmedi, gazı vardi, alerjisi vardi. Birkac saglik sorunu.. ve kimsem yoktu. Ne bir dost aile ne de bir komşu. Ne oldu biliyor musun? Ağlaya ağlaya büyüdük. Elhamdülillah 8ay 20 günlük olduk.Gazimiza kakamiza ilac kullandık. Gaz için nurse haveys, kabızlık için ise biogaia kullandık. Ama düzenli. Oyle 2 gün kullanıp fayda etmedi demedim. Zamanında verdim tam bitmedi gazi ama o kolik çığlıkları geçti. Yaz bebegi olmasına rağmen ayaklarının altına sıcak su koydum, yeri geldi karnına koydum. Egzersiz, gaz masajı en en iyi gelenlerden.Bu süreçte senin de yediklerine dikkat etmen lazim. Bir sure gaz yapan yiyeceklerden uzak durmanda bol bol kimyon kullanmanda fayda var. Üzülme asla yalnız değilsin.