Deniz27 Arkadaşlar merhaba oğlum 3 ay 1 haftalık. 2 aydır oğlumun yüzü ben süt ürünleri tüketince kızarık kızarık oluyor. Ama çok ilginç bir şekilde bunun dışında hiçbir belirtisi yok . Kakada mukus, kan pişik vs. Yani ben hem anne sütü hemde mama veriyorum aptamil mama kullanıyoruz eğer alerjisi olsa bu mama da yapmaz mı ? Mama verince bir şey olmuyor. Beni aydınlatırsanız sevinirim🥰
melissaboraa Tabiki mama da yapar alerjik olmayanlara bile yedirince yoğurt hagif kızartmalar olabiliyor
Deniz27 melissaboraa teşekkür ederim. Ben çikolata tüketiyorum paketli gıdalar tüketiyorum yani neden sadece süt ürünü tüketince oluyor. Bu alerji değil ise ne olabilir ?
melissaboraa Deniz27 bilemiyorum orasını ama benim kızım mamadan olmuştu kanlı ve mukuslu kaka hırıltı vardı o yuzden mamadan da olur dedim siz yine bi doktora danışın konu sağlık olduğu için yanlış yönlendirmek istemem
Sevilay37 melissaboraa masadan olduğunu naisl anladiniz bize de alerji dediler ankaraya gideceğiz detaylı tahlil için? Bende aptamil kullanıyorum o mu yapti acaba
Sevilay37 Deniz27 kakada mukus , gürültülü sulu kaka , beline kadar çıkıyor kakasi her yapista. Meme reddi, huzursuzluk , ağlama krizleri , uykuya dalamama , yanaktan egzama, yoğun kusma , surekli bacakları gergin kasiliyor , karni şişiyor emince gaz dolu :(
Argar Sevilay37 benim oğlumda son bir haftadır emdikce kendjni geriyor kıpkırmızı oluyor gazi var gibi. Memeye geri dönüyor ama aynısı oluyor ağlamaya başlıyor ciglikla. Kakasi hep gürültülüydu doğduğundan beri. Huzursuzluk ağlama krizleri de eklendi iki gündür yarın doktora goturcem artık . Atak mı alerji mi anlamış değilim 3 ay 14 Günlük su an.
iremferdi Sevilay37 kaç aylık? Doğduğundan 1 1 ay sonrasında alerji mamasına başladık doktor laktoz intoleransı var demişti. Kilo alımı çok azdı, sürekli kusuyordu, gürültülü kaka yapıyordu, gaz uyku ve ağlama sorunları hep vardı kolik bebekti, atopik dermatit olduğunu da söyledi doktor. 7 aylık olduk kuzu kıymayı denedik ve egzama olan yerleri 1 günde inanılmaz şekilde kızardı ve sürekli yüzünü kaşıyordu ve artık alerji doktoruna yönlendirdi bizi
Sevilay37 Busrabsr evet kesinlikle . Bende yarın götüreceğini doktora. Alerjisi var ama neye. Umarım çabuk bulurum
Sevdaa11 Canım bizde 3 ay diyet yaptık ama ona rağmen kızarık oluyordu snra deterjan kullanımını bıraktık düzeldi vücudndaki kızarıklıklar meğersem deterjana alerjisndenms bide mama içince de olmuyorsa yumurtayadr belki her çocuk tabiki de aynı dgl ama bı deneyin toz sabun sadece kullanın yumos flnda kullanmayın bide yumurta diyeti yapın bizde mama verince bişi olmuyordu çünkü yumurta yok içinde
Busrabsr Sevilay37 rengi degisiyormj sizin bebeginizde simsiyah kaliyormu teni mukuslu kaka yapacagi zaman yedigin dokandigi zaman kuzum