SeninAnnenBirMelektiYavrm Kizlar 6 aylık olduk tavuk suyu başlanıyormuydu bu ay bir küp çorbalarina koysam olur mu
Sebastiann SeninAnnenBirMelektiYavrm ben dün şehriye çorbası yaptı tavuk sulu çok güzel oldu yedi 6 ay 11 günlük
BarlasMomm SeninAnnenBirMelektiYavrm ilikli kemik suyu kullanmanizi oneririm. Tavuk suyu kullanmak istiyorsaniz da organik koy tavugu tercih edebilirsiniz 🌸
Noname21 SeninAnnenBirMelektiYavrm tavuğun kendisi de faydalı değil suyu da et suyu kullanin ben 6. Aydan itibaren baslamistim
SeninAnnenBirMelektiYavrm Sebastiann veriliyor yani dimi küp posetlere koydum dondurucuya attim. Arada koyarım o zaman çorbalarina sağol cnm ☺️
SeninAnnenBirMelektiYavrm BarlasMomm organik zaten market tavuğu almıyoruz biz. Kemik suyu da yapicam tavuk suyu var şuan buzlukta o yüzden sordum
BarlasMomm SeninAnnenBirMelektiYavrm anladim rahatlikla kullanabilirsiniz o zaman. Kusura bakmayin burda o kadar farkli seyler okuyoruz ki o yuzden organik diye belirtmek istemistim
Gryffindor SeninAnnenBirMelektiYavrm Peynir altı suyunu nasıl yaptınız ? Şirden mayası falan mı kullandınız
Themia SeninAnnenBirMelektiYavrm köy tavuğunu haşlayıp suyunu buzluğa attım küp poşetlere kızım çorbalarda falan tadını çok seviyor. 8. Aydan sonra tavuk eti verebilirsiniz.
AnnaKurt Themia Durdukça bakteri üretiyor ve gelişimine hiçbir katkısı yok. İlikli et suyu koysun daha faydalı
yaprak_34 SeninAnnenBirMelektiYavrm tavuk durdukça bakteri üreten bir madde …Ben pişirip aynı gün tüketiyorum bebeğe de aynı şekilde ..Kemik suyu yapıp buzluğa atıyorum .Tavuk hiç yapmadım …Tavuk balık mantar bu üçlü beni korkutuyor
SeninAnnenBirMelektiYavrm yaprak_34 hemen buzluğa atıldığında bir problem oluşturmaz. Ben senelerdir yapıyorum. Kemik suyu da yapıcam bu hafta
Noname21 SeninAnnenBirMelektiYavrm şaka mı yapıyorsunuz tavuk eşittir hormon isterse koy tavuğu olsun yediği yem hormonlu Hiçbir doktor tavuk yedirin demez. O kadar et çeşidi varken tavuk yemeyiversin illa beyaz et ise hindi eti dediğiniz gibi çok faydalıdır hormonsuz dur ve faydalidir. Kırmızı et de iyi bir seçenektir