Elisam16 busra_54 ben 1 çocukla cesaret edemiyorum kimseyi çağırmaya 19 aylık kızım size maşallah gerçekten tek mi yapıcaksınız hazırlıkları yardım eden olucak mı çocuklarınızın yaşları kaç çocuklara birisi baksa bile yeter sizin için
busra_54 Elisam16 3 taneler 8 3 bucuk ve 21 aylik . Tek yapacagim herseyimi kayinvalidem gorumcemin cocugunu bakiyo 6 de falan gelir ancak oda . Elim hizlidir yemek isi beni zorlamaz masa hazirlarken cocuklari bakar esim ve kaynanam
Longingg busra_54 tabağa pilav Koy yanına fırında patatesli tavuk buttan yaparsan yağlı güzel olur severler büyük tabağa nohut ayrı koy çorba sarımsaklı yoğurtlu havuç tarator yada cacık salata içecek tamam 😂 köfteyle sebzeyle uğraşma hiç ☺️
busra_54 Longingg vazgecireceksiniz beni bu kofye isinden 😂😂 kofteleri aksamdan yapacagim . Esime de yaptirmak planlarim icinde 😂
Longingg busra_54 akşamdan sosla koy tavuğu sabaha iki tepsi yap altlı üstlü hafif sulu soslu ☺️ Kendini yorma boşuna köfteyle bezelyeyle sofra zaten kalabalık olacak yer bile kalmaz güvece tabak koymaktan 😂