Minnakseven yusufmertmom İzmir hangisi güzel urla mı Seferihisar mı? Antalya uzak diye çocukla pek gözüm kesmiyor ama belki bi cesaret de gelebilir 😁 ama zaten sıraya yaziliyormussun kısmetmiş diyolar
yusufmertmom Minnakseven Urla iyi canım PoyrazinAnnesi26 sanırım başladı liste yeni geldi çünkü. Sırayla değildi sanki yA arayıp randevu oluşturuyorsun diye biliyorum polis evlerine o şekilde kalmıştık. Antalya ya eşim evlenmeden önce gitmişti birde 2 yıl önce kayınvalidem giymişti baya memnundu
Minnakseven MinelAskEla Didim’e 3 yıl önce gitmiştik ve orayı görmüştük uzaktan hatta ne kadar sansliymislar şu koya bak çok güzel demiştim yine gidilebilir didimi sevmistik
PoyrazinAnnesi26 yusufmertmom bu sene başladımi normalde brodan haber veriyorlardi bu sene kayıtların başladığını nasıl ogrene biliriz ? Antalya da kine gittiniz mi birde siz ?
PoyrazinAnnesi26 Aydın Didim gittik güzeldi baya koyları flan ve özellikle bence çocuk için daha güzel di tabı diğer yerleri görmedim daha kapımızın önünde park flan vardı hatta çok güzeldi öneririm
Portakal PoyrazinAnnesi26 merhaba bizde Didim’e başvuru yaptık çıkmış ama 3 kişi olarak hesaplanmışlar yani genelde çocuk ücretsiz oluyor ya burada geçerli değil sanırım. Sizde de çocuk hesaplanmış mıydı
aysnr0649 Minnakseven biz geçen sene kurban bayramında Antalya ya gittik. Ama çadır almıştık orda kaldık. Kamp yaptığımız yerin yanındaydı Lara polis kampı. Yemeğimizi ve kahvaltımızı orda yaptık gayet de memnun kaldık. Havuzunu ve sahilini de kullandık. Sadece gece kalmadık.
PoyrazinAnnesi26 aysnr0649 bu sene orayı düşünüyoruz kalınan yerler katlı bina şeklinde mi yoksa herkese ayrı ayrı verilen ev şeklinde mi
Elif1010 Minnakseven Ayvalık’ta kaldık zaten Balıkesirliyim memnun da kaldık balayındayken Antalya lara da gördük orası da güzeldi
Minnakseven Elif1010 biz zaten hep ayvaliga gidiyoruz denize pek fark olmayacak ama çok güzeldirr ayvalık
Minnakseven Narin9 öyle hem çocukla zor olur hem de dışarda yemek ve plaj ücreti de ayniya gelir diye düşünüyoruz
Asli123 Minnakseven ben Söke’de yaşıyorum. Didim e gidiyoruz haftada bir denizi çok çok güzel. Hiç yatılı kalmadık bilmiyorum ama iyidir diye düşünüyorum
Minnakseven Asli123 evet denizini görmüştüm ordaki harikaydı iyidir bence çünkü en pahalısı Didim zaten
Ysg0 yusufmertmom biz başvuru yaptık acaba buna mı başvuru yaptık, sonuçlar belli olmadı falan diyordu eşim 😅
Minnakseven Lina06 otel gibi ama daha ucuz ve polisler için bı sistem başvuru yapıp çıkarsa gidiyorsunuz 🙂