Linaa65 Gokcennderenn kesı üstünde hafıf sıslık varda sızde de oldu mu acaba bide sırt agrınız oldu mu😌
AyseNr01 Linaa65 Benim boyun kaslarım agriyordu cok felaket. 1 ay sonra falan gecti Belimde sıkıntı yasamadim ben😊
Balyanakliya Linaa65 doğum yapalı 4 ay oldu hala sırt ağrım var sabahları uyanınca özellikle ama yürüdükçe açılıyor
Gokcennderenn Linaa65 3 ay oldu hala sırt ağrılarım var bı yerde uzun oturdum mu uzandım mi bile ablamn 7 sene oldu hala var ömür boyu çekeceksin diyor korkuyorum hatta kesigimin üstünde bazen şişlik oluyor bazen olmuyor
defnes32 Linaa65 çok azsa normal zamanla geçiyor ama seni rahatsız edecek kadarsa doktoruna gitmekte fayda var
Smshgg Benim doğumda hiçbir sıkıntım olmadı ama iki ay sonra bir bel ağrısı başladı kızım 8 aylık oldu hala çekiyorum. Bel(iğne vurulan kısımda) ve sırt bölgemde sürekli bir agri artıp azalan. Ağlayasim geliyor bazen
BirAlparslanAnnesi Linaa65 he acaba keloidmi dedimde o yüzden sordum.daha çok yeni geçer merak etme anormal bi şişlik sertlik akıntı vs durumu olmadığı sürece korkma🌺