Woody Tatlican hayır aynı otel. Emin olmak için baktim şimdi tekrar. Belki benim gittiğim donem aşırı yogun olduğu icin pis gibiydi bilemiyorum
Tatlican Woody otel 5 6 yıllikmış sizde yenimi gittiniz cok şaşırdım şuan temiz ve guzel diye tercih ettik çokta memnun kaldık.
Woody Tatlican 29 ekimde gittik. Adim atacak yer yoktu. Aksam yemegi sırası vardu resmen. Zaten duymussunuzdur baya kandirarak, dolandirarak satmışlardi. Kusadasindaki daha eski diye biliyorum ama netteki fotograflar doğru degilmis. Odalar yenilenmis Cok fazla havuz varms ama kizim su yutar mikrop Kapar vs diye yine de cesaret edemedim. Kararsız gibiyim aslinda
bikerem Leylaa_ 3 cocuk 2 yetiskin,bu parayla anca 1 hafta otel tatili olur çünkü,villada tek basimiza sakin daha iyi oluyor hem de 1 ay ,bi de yemek derdi olmasa😄kimsesiz tatili seviyorum ben
Tatlican Woody Biz otel sahibinden degil esimin arkadasindan aldık dolandirma isini bilemiyorum .Evet küçük çocuk bilmezki .
yuhumgeliy Leylaa_ anaaaa bizde yol falan 7bini bulacak diye dert ediyoruz töbe yarabbi 😂😂 Mayıs 2ila 7si arası Marmaris’te otele gidiyoruz her şey dahil 5600 fiyatı 5 gece 6 gün. 2 kişi 1 bebek. Otelin adı labrenda mares mi ne tam yazamamış olabilirim 😂 kaynımla eltim de aynı otele geliyor arabayla gidicez yol 3bini bulur 1buçuk 1 buçuk bölüşeceğiz. Bizde çok pahalı tuttu diye neredeyse gitmekten vazgeçiyorduk
Henakiz Leylaa_ yurtdışı planlamaya çalışıyoruz ama TL şaha kalktığı için nasıl yapacağız bilmiyorum. Aşağı yukarı 2500 euro gidiyor hesaplarımıza göre. Ki çok minimal ve 10 günlük bir tatille.
yuhumgeliy Leylaa_ oteldeyiz ya nereye gezelim arabayla turlarız başka denizlere gideriz anca o kadar otelde 3 öğün yemek var zaten
Woody Tatlican söyle olmus tam olarak Normalde devremulk kapasitesi 300 kisi ise 3000 kisiye satmışlar. Bu nedenle rezervasyonlarda falan çok sıkıntı oluyor. Bayram vs gibi zamanlarda da adim atacak yer olmuyor işte https://www.ntv.com.tr/turkiye/dolandiricilardan-termal-vurgunu-ayni-tapu-3-bin-650-kisiye-satildi,aW6AJQaQy0-pMQePNprHaQ
Leylaa_ Aslii123 Çok şükür var canım ama ne kadar olsada insan bir düşünüyor 30 bin diyoruz ama daha fazlada tutabilir yola çıkıyorsun kimse bilemez ne olacağını
Pikabu ankarahanimefendisi hangi otel çok merak ettim o kadar fark ediyor mu erken rez 10 kat nerdeyse