Zeyna47 Arkadaşlar iftara misafirim gelecek kalabalık tatlida karar veremedim fikirlere açığım yapip da begendgnz varsa tavsiye edebilirsnz
Tweetyy Zeyna47 kadayıflı muhallebi yapabilirsin hafif guzel olur. Öf süt diyetindeki ben canim çekti 😄
Ruzgar123 Zeyna47 iftar sonrası hafif tatlı düşün bence mesela irmik helvası cok güzel oluyor dondurma ile
marscicegi Zeyna47 ben az once Kıbrıs tatlısı yaptım ama bir borcam 15 16 kişi olucaz Cocukalrl yetermi hiç bir fikrim yok başka da yapasım yok çok işim var, insallah gelenler getirir bişeyler azcık dua edip gelem ben😂
Zeyna47 marscicegi canım benimde aklıma geldi ama Kıbrıs tatlısı çok az çıkıyor :) yetmez bize ins senin misafirler eli boş gelmez :)
Tweetyy Zeyna47 yok yok muhallebi yapıp altına üstüne kadayıf koyuyosun kıtır sekilde. Ornek tarif atıyorum Muhallebili Kadayıf Tatlısı Videosu https://www.nefisyemektarifleri.com/video/muhallebili-kadayif-tatlisi-videosu/
Zeyna47 Zeyna47 hepsi kola getirdi sadece biri tulumba tatlısı getirdi ama kimse yemedi tatlimdan yer kalmadı nerdeyse tatlisiz kalacaktım :) 2 tepsiden 2 dilim kaldi
SevdaNurumm Dondurmalı irmik hem cok hafif hem lezzetli hem de genel olarak herkesin damak tadına uyuyor severek yersiniz 😊 gecen gün ben de iftar da yaptım cok iyi olmuştu 😊
denizyildizi__ Zeyna47 paşa lokumu yapın hem kolay hemde fırın tepsisine yapınca 20 kişiyi rahat karşılarsınız . Küçük ince şerit halinde kesip rulo yapacaksınız
Cicegimm477 Zeyna47 bence revani yap ben yaptım güzel olmaz diye düşündüm ama hem kolay hemde aşırı güzel oldu tabi ben bir gün önceden yapmisdim güllaç da yapabilirsin oda kolay ramazan aylarnin vazgecilmezi💖
Zeyna47 Tweetyy tamam canim bununda kendim için yaparm misafir Faslı bitti ancak bakabiliyorum buraya ağlayan pasta ve Saray sarmasj yaptim