Fatma06 Arkadaslar 2.ci el saglam uygun fiyata solomombaby kanguru yenidogan aparati ile satan varmi kiz bebek icin ariyorum bilgi verebilirmisiniz.
Yorguun Bndsurda durayım da 100 aşağı düşünenler varsa tabi çünkü kargosu havalesi 130 140 buluyo ki geriye ne kaldı ki sıfır al daha iyi en azında ne kargo nede havale parası aliyo lütfen ikinci el diyoruz ama fiyatlar hep ucuk çekiyoruz
Fatma06 Yorguun dogru soluyorsun canim ikinci el olarak arastiriyorum nerdeyse yenisinin fiyatina denk geliyor
Cennetneslihan Fatma06 hiç kullanmadım canım kızım prameture icinde kayboldu ilkay kanguru ergonomik siyah üstünde renkli papağan resmi var görsel atarım isterseniz ınsgramda satmazsam elimde kalıcak
Ysmnylcn Bende de İlkay bebenin var ama yenidoğan aparatsız temiz az kullanıldı ilgilenen olursa 90 tl😊
Asafemir Mamadush satıyorum yenidoğan aparatıyla sadece 1 kez kullanıldı bebeğim sevmedi faturasıda mevcut
Narin Fatma06 Maalesef aparatını kaybettim.Kaç aylık bebeğiniz? 3. Aydan sonra hiç gerek yok zaten ona ben kullanmadım bile. 100₺ ye satıyorum herhangi bir deformesi falan yok.