Bak canım ben de panik atak hastasıyım(dım), Hayatımın en kötü günlerini yaşadım diyebilirim işimi bile bırakmak zorunda kaldım o dönem duvarlara baka baka delirip en son akıl hastanesine kapatılacağımı düşünüyordum, deliriyorum zannediyordum kafamı biri yastığa sonuna kadar bastırıp beni yatağın içine geçiriyor sanıyordum ağzım kaydı felç oldum konuşamıyorum sanıyordum birazdan kalp krizi geçirip öleceğim sanıyordum atak geldiği zaman hep hissettiklerim bunlardı yemeden içmeden dahi kesilmiştim Allah düsman basına vermesin gerçekten seni çok iyi anladığıma o yüzden emin olabilirsin panik atak artı paranoya had safhadaydı bende. Bir gece ansızın gelen çarpıntı ile panik atak teşhisim koyuldu ve olaylar gelişti. Bekardım 2016 senesinde oldu bunlar suan cok şükür iyiyim hem de coook cok iyiyim İnan buna. Bana iyileşmez tedavi olmaz vs vs dediler insanlar ama kimseyi dinleme ve tedavi olabileceğine geçeceğine İnan. Ben cok kötü bir noktadaydım ben iyileştiysem herkes iyileşir. Beni o dönem beraber yaşadığım erkek arkadaşımın annesi banyoya sokardı onlar yemek yedirirdi yoksa ben açlıktan bile ölürdüm. Gel gelelim tedavime evet önce psikoloğa tabi ki gittim bir sene ilaç kullandım bağa iyi geldi iyi ki kullanmışım sonra psikoloğumun direktifleri doğrultusunda ilacı 1 sene sonunda 2 aya yayarak yavaş yavaş bıraktık. İlaç bıraktıktan sonra bir süre gayet iyi devam ettim sonra cok travmatik bir olay yaşadım ve atağım nükseder gibi oldu, hemen terapiye başladım fakat bana verimli gelmiyordu. Daha sonra Barış Muslu ile karşılaştım internette. Araştırdım ettim o dönem maddi durumumum zaten sürekli hastanelerde olduğumu icin el vermediğinden dolayı ücretli olan seminerine katılamadım, ama kitabı var barış hocanın onu aldım okudum ve uyguladım. Anlatamayacağım şuanda sana kendin araştırıp bakabilirsin cok detaylı cünkü. Ve onun kitabındaki uygulamaları yaptıktan sonra bende bir daha ne panik atak ne bir şey kaldı. İnanılmaz ama ben de şoktayım. Tabii ki ilaç tedavim coook büyük etkiye sahip beni esas tedavi eden o oldu, ama sonrasında barış hocanın uygulamaları ile üstüne cila cekmiş oldum ve bir daha asla yaşamadım. Su cümleyi sakın aklından çıkarma ne zaman kötü hissetsen hep hatırla bana bu cümle cok iyi gelmişti, “ panik atak her şeyi taklit eder ama asla bir şey yapmaz “ yani ne olacağını ya da olduğunu düşünüyorsan sadece taklitten ibaret olduğunu asla gerçek olmadığını unutma. Evet buna inanmak atak anlarında zor geliyor ya gerçekse duygusu seni hep bir yerden yakalıyor ve bırakmıyor ama o cümleyi sesli olarak ve içinden sürekli tekrar et korkma. Ondan Korkmazsan onu yenersin