Karenn
estafurullah yardimci olabilirsem sevinirim☺️
Doktoru ertelemeyin gidin tahlillerinize baksin detayli test yapsin bakalim nasil cikacak sonuclar 1 yasa gelmis artik belli olur durumu.
Suanda yogurt vermedik hayir, 2 haftadir diyeti acmaya basladik alex testinden sonra, pismisle baslayin dedi once, simdi kek yiyor pogaca yiyor , yumurta sarisina basladik . Yakinda kasar peyniri, yogurt corbasi denicem, sonra sutlac denicez. Sonra doktor tekrar gormek istedi. Ancak daha sonralari yogurt deneticek sanirim biraz daha var o asamalara, cok yavas gidelim ama sorun olmayan seyleri her gun yesin dedi. Vucudunu da ayni zamanda sut urunlerine alistirmak istiyor. Evet gececek dedi hep, ve geciyor da, testleri ben de inceledim dusmustu degeri oyle olmasa hic baslatmazdi zaten. Tamamen gecmesi 2 yas gibi olacak sanirim dedi en son..
nefeste bisey hissetmedim yok, bebegimin polen alerjisi de cikti ona ragmen bisey hissetmedim yalnizca acik havada hapsirma gibi seyler oluyor polenden kaynakli.
Nefes problemi alerjiden oluyor bu arada olabilir o yuzden. Bence doktora gidip deri testi veya alex testine bir bakin ne durumda ona gore devam edersiniz