Sifakusu Mizmizmyrtle henüz camları çok fazla açmıyorım balkonum da yok demekki giderlerden geliyorlar çok teşekkür ederim
reynwoman Sifakusu valla bilmiyorum ne olduğunu böyle bal rengi gibi bir rengi vardı kertenkelenin ama görüntüsü bile korkmaya yetiyor ya çok korkarım her türlüsünden 🤦🏼♀️
Eyllece Sifakusu kothrine dye bi ilac var alin sulandrin giderlere dökün. Her ay yaparim bi kere gördüm bidaha hic görmedim çok şükr. Ben sicak memlekette yasyorum sokaklarda.bile onmzden gdyor kara fatmalar. Yani bende etkili olduyda sizdede olur umarm
annediyebiri Sifakusu bayer maxforce jel sıkıyorum 3 ayda bir banyo giderinden geliyor bizimde rüyalarıma giriyor
Meta Sifakusu kesinlikle ilaçlatın apartmanı evi hatta apartmanın etrafında ne varsa ağaç yeşillik yoksa kurtulmak mümkün değil ha bire türüyorlar ben yaşadım çok illet bişey malesef 😬😫
reynwoman Sifakusu yahu neden eve girer arkadaş girmeyin evime kapıda bacada gezin işte aklım çıkmıştı tavanda bişey sürünüyor görünce 😩😩
Sifakusu reynwoman hııı çok korkunç. Balayında tam yatağımızın tepesinde kertenkele var diye başka odada yatakları birleştirip uyuduğum geldi aklıma 🤭🤭🤣