Denes Arkadaşlar bugün aldık sizde ise yaradı mı 8 er damla 4 kez dedi doktorumuz sizler nasıl kullandınız faydasını gördünüz mü
Aselim123 Denes doktor 1 aylıkken bize de vermişti ama ilaç olduğu için önermiyorlar çok birde eski bi ilaçmış pek faydası yokmuş biz vicol ve biogaia kullanıyoruz canım
KaSeAy Denes Ben kullandm cığlık cığlıga aglayan oğlum 1 damla da susuyodu. Biogaia işe yaramadı ama metsili cok sevdi😄 içerigi saglıklı degilmş o yzden ben 7 damla demşti eczacı ama 7 vermedm günde 1 kere yatarken 3 damla veriyordm o da ber zaman degil agladıgı zamanlar
Biricikask Denes ben kullaniyorm gunde 3 kere 3 yada 4 damla veriyorm cok sukur gaz sorunu yok ayagini kaldirnca gazi cikiyor bi sknti yasamadm
Deletedmom115 Denes En iyi gelen damla bu oldu gerçekten çok etkili. Günde 3 kere 6 damla veriyordum.
Alminakaanucak Metsil cok guzel bi ilac ama onun bi tik daha ustu maflor+plus heleki 3 gunden 3 aya kadar ayaklari alcida bi bebek dusunun gazi kesen tek damla oldu hemde probiyotik kolik onleyici
Alminakaanucak Denes. 3 yigenimide halam metsille buyuttu sagliklariyla ilgili hic bi problem yaşamadık 8 damla gunde 2 ser damla olmak uzere boluyoduk bende kullandim fakat bizim alcilardan cok gazi olunca bi ust kademesini kullanmak durumunda kaldik
KaSeAy Denes Hatırlamıyorm ilk aldgm zamanlar okudum biyerlerden. burdan biri de yazmıs olabilir mühendisinoğlu da olms olabilir. İnanın hatırlayamadm
Almina4497 Denes 10 damla 3kez şeklinde söyledi doktorumuz tabi ozman 2.5aylık falandı butun damlaları denedık nurse harveys, bıogai,relaktaz ve aklıma gelmeyen bıkac damla daha ve işi 10tllik damla çözdü😂😂keşke önce bundan baslayıp ılerleseydı doktorumuz😂
Denes Almina4497 dünden beri kullanıyoruz ama hiç faydasını görmedim doktorum 10 gün kullan geçmezse gel dedi siz kullanır kullanmaz fayda gördünüz mü Ne kadar daha beklemeliyim
Almina4497 Denes 10-15gun suruyor duzenli kullanmaya devam edin arabada falan susuyor mu bebeğiniz beyaz gürültü dinletin çok zor bi süreç bn cok cektım😣😣
Asellesa Denes Ben mestili kullandim hic memnun kalmamistim vicol aldim cok iyi cok rahatlatmisti kizimi
Murez Asellesa vicolü kaç damla veriyorsunuz? Bizde eczaneden aldık sabah 4 akşam 4 damla dedi daha yeni başladık umarım fayda görürüz
Asellesa Denes soyle soyluyum ben 1 hafta kullanmistim hareketlerlerle masajla gaz cikarttiriyordum ama zorlaniyordumda fark ettim ilac etkisiz di 6 damla.versem bile bi fayda gormedm bazilarinin cocuklarinada iyi geliyomus tabi
Duru-bebek Denes biz kullandık hiç faydasını görmedik tam tersi alerji etti bizde. Biz zinco sayesinde atlattık
Denes Almina4497 Ewet arabada uyuyor müzik dinletmeyi denedim ama işe yaramadı geceleri sabahlıyoruz gündüz iyi şükür