Alissam oglumuz01 saklama poşeti alın saklayın 6 ay dayanıyor sütler . Bide kucağınıza alın gezdirerek emzirin ya da gezdirerek biberon verin telefondan beyaz gürültü açın . Benim bebeğindedir aynı sorun var böyle yapınca içiyor
Davetulenbiya1 Biz şırıngayla 7 ay besledik neredeyse. Sesli oyuncak gösterin reflü yatağına koyun o sırada sıkın
Syyyy oglumuz01 çocuk aç mı kalsın? Biberon verin nolcak. Ben ilk günden beri veriyorum hem emiyor hem biberon alıyor
BalBademmmmmm oglumuz01 Ben hem emziriyorum hem bazen mama, en baştan beri lansinoh biberon verdim red yapmadı. Bence deneyin
Songena19 Bende meme reddi yaşadığım için sütümü sağıp şırınga ile veriyorum çok emmedigi zamanlarda reflü yataginda dikatini çekecek oyuncaklar filan gösterip öyle veriyorum bende kaşık biberon aldım onunla içmedi
sadeturkvatandasi oglumuz01 ben başından beri hem biberon hem meme gidiyorum red falan yapmadı zaten şırıngayla falan almıyorsa ne yapacaksınız ki mecbur sağıp biberonla vereceksiniz ama sürekli göğsünüzü de teklif edin her öğünde
Bertugnunannesi oglumuz01 Philips avent biberonlar gayet kullanışlı çocuk memedeki gibi cekerse geliyor cekmezse gelmiyor bebekte biberon mu mememi pek anlamiyor deneyin isterseniz bende yeni anneyim hem emziriyorum hem mama veriyorum ikisini de aliyor meme reddi yapmadi hemde
Gizmooo oglumuz01 bebegim emmiyordu 1 aydır biberon meme reddi yapar diye kaşıkla verdim boşuna hamallık çekmisim biberonla gayet güzel içiyor ve meme reddinin sebebi de alerjik bebekmiş diyet yaptım şimdi emiyor şükür
Bertugnunannesi oglumuz01 valla sütüm çok az mecburen biberonla veriyorum bugün bı sagdim 10 CC cikti 😞 yoksa hiç mama biberon kullanmaz direk kendi sütümü verirdim de mecburen biberon kullanıyorum
Halime0638 oglumuz01 serçe parmağınızı iyice yikayin temizleyin veya eldiven alin eldiven takin serce parmaginizi avcunuz yukari gelcek sekilde agzina verin meme emiyor sanicak serce parmaginizi emerken kenarindan ağzına sıkın yavas yavas oyle icicektir
Halime0638 oglumuz01 bizim yeni dogdugunda siringadan midesi bulaniyordu icemiyordu hemsire serce parmaginizi verin yanından sıkın dedi emdigini sanarak içti once almayabilir ama yavas yavas deneyin parmaginizi emecektir sikarsiniz kenardan