Ennnna91 Merhaba kızlar 9.5 aylık bebeğim var, hiçbir şekilde su içmiyor neler yapabilirim önerisi olan var mı???
Yigitannesii Ennnna91 benim oğlumda aynı öyleydi. Şuan 13 aylık mamayı bıraktı gibi birşey. O yüzden artık daha çok su içiyor. Demek ki daha önce sıvı ihtiyacını mamadan alıyormuş. Sizdede var mı öyle bir durum yada emiyorsa oda sıvı sonuçta. Tabi su icmeliler yaz geliyor bence o zaman daha çok içerler
Ennnna91 Kuzeybabyy onu da denedim ama yok içmiyor. Nuk, avent, wee baby alıştırma bardakları denedim, normal bardaktan denedim, kaşıkla denedim yok içmiyor. 1,2 yudum alıp bırakıyor benim de içirmeme izin vermiyor
Kocakgiller Ennnna91 benim kızımda hiç içmiyordu sonra sonra alıştı 1,5 yaşında ve şuan canı isterse içiyor belki vücudu ihtiyaç duymuyordur. Doktora sorduğumda normal anne sütünden katılıyordur havalar sıcak olmadığı için demişti. Birde ben çay bardağına azıcık doldurup eline veriyordum karşısında bende icio ohhh diyorsun heveslendin diye oyun yapa yapa şimdi kendiliğinden iciyor
BuseCan Ennnna91 içebilirler kendi öğreniyorlar. Biz 9 aylıktı içmeye başlamıştı onunla biberon istemiyordu
Beren-2020 Ennnna91 ben ucuz bı marka almıştım 30 TL’lik hani içer mi diye denemek için. İlk başta çok icmiyordu sonra alıştı sürekli içiyor
Kocakgiller Ennnna91 o zaman şuan ihtiyaç duymuyordur zorlamayın benim ki 1 yaşından sonra içmeye başladı oda azar azar
luluuu Ennnna91 merhaba. Benim oğlumda öyleydi inanın asla icmiyordu ve biz biberonla ağzına sıkıyorduk o derece siz düşünün ama sonra sulugunu değiştirdim Chicco suluk aldım o zamandan beri su hastası ve sulugu ile birlikte yatıp kalkıyor onsuz yapamıyor. Hatta uyku arkadaşı edindi onu ve onunla uyuyor😂
Ennnna91 luluuu bende suluk koleksiyonu yaptım Chicco denemedim hangisi acaba. Hepsiyle dişini kalıyor su içmek asla yok
luluuu Ennnna91 https://imgyukle.com/i/RSfYDG Ürün buydu. Ondan sonra çok suluk değiştik hepsinden de içti içmeye de devam ediyor. İnşallah sizinkide alisir
Melek-3434 Ennnna91 benim oğlumda içmiyordu canım havalar ısınınca bol bol içmeye başladı ben içmediği zamanlarda meyvelerin suyunu sıkıp ekliyordum biraz aroma versin diye ayran veriyordum yaz aylarında gerek kalmadı şükür 😊siz soluğunu hep yanında bırakın oynarken içer belki biraz