Zeyser_1117 Ne güzel düzene girmiştik derken. Atak geldi şimdide. Biranda her şey tersine döndü diyebilirim🥴 ne kadar daha sürecek bilen söylesin 🥴🥴
Emirinannesiiiiiii Zeyser_1117 Allah sabır versin 1 ay sürüyor bizimki öyle surmustu çok zorlanmistim ama sabredin 5. Ayda rahatliyorsunuz
Kurabiyenin_Annesi Zeyser_1117 aynı ay ve gündeyiz bir de bugün aşı oldu mahfetti beni gerçekten sabahtan beri ağlıyor sadece
Zeyser_1117 Kurabiyenin_Annesi ah o aşı 😰😰çok zor ya uyurken bir anda çığlık çığlığa uyanıyor anlamıyorum 😓😓
Ceren_301121 Zeyser_1117 4 ay 16 gün ben daha çığlık çığlığa uyandığını görmemiştim resmen susturamıyorum oğlumu sakinleşmiyor mamayı almıyor biranönce geçsin istiyorum 😢
Kurabiyenin_Annesi Zeyser_1117 kan damlası başladınız mı saglik ocagi verdi bir tane ama doktora mı götürsem ozel yazsa bilemedim.
Canmmel-26 Zeyser_1117 4 ay 20 günlüğüz hala geçmedi ama ben mahvoldum sürekli ağlıyor sürekli uyumuyor ne yapsam susturamıyorum en sonunda bende oturup ağlıyorum daha ne diyeyim
Valeria Biz de dün sabah aşılarımızı olduk 4 ay 5 günlüğüz. İlk defa bütün gün mızmızlandı, meme emerken ağladı. Aşılar mı huzursuz etti acaba sizlerde de oldu mu? Bugün daha sakiniz 🙏🏼🙏🏼
Zeyser_1117 Valeria bizde dün aşı olduk iki gündür öyleyiz meme de susan çocuk susmuyor. Gün içinde zaten uykusu hafifti daha da kötü oldu sürekli kucak istiyor ama kucakta da mızmızlanıyor. Bitse de gitse şu atak 😓
Boncuk21 Zeyser_1117 bizde 4 ay 10 günlüğüz . Resmen melek gibiydi kızım hee gören imreniyordu . 1 haftadır beni bitirdi . İnleyip duruyor uykuya zor geçiyor . 19. Haftadan sonra bitiyormuş diye okudum 🤦♀️
Valeria Zeyser_1117 ben çok takip etmiyorum atak dönemlerini ama bu aşı bi garip yaptı, diğerlerinde hiç hissetmemiştik. Aşı mı atak mı diş mi geliyo hepsi birbirine girdi🙊
Boncuk21 Zeyser_1117 evet yüksek sesle inliyor sanki kendine eeee eee yapıyır gibi garip . Uykuya direniyor 😢
Kurabiyenin_Annesi Zeyser_1117 bebeklere 4. Ayında kan damlası veriyorlarmış. Doktora götürdüğümde o da soylemisti. Bugun de asilarimizi olurken saglik ocaginda kan damlası verdiler. D vitamini ile birlikte kan damlası da kullanıyorlarmis bir yaşına kadar
pinkooo_02 Zeyser_1117 tam 35 gün sürdü meme mama reddi sürekli huzursuz sürekli kucak istemesi ve uyumamasi uykuya dalerken bile ağlaması yarım saatte bir ağlayıp uyanması çok şükür bitti geçti gitti ben inanmıyordum geçeceğine ama sabret geçiyor canim
pinkooo_02 Zeyser_1117 valla tam 35 gün hesapladım ha bugün biter ha yarın biter diye diye 35 gün sürdü Allah sabır verdi çok şükür gercekten zor bir atak ben bu kadar zoralncagimi düşünmüyordum