PoyrazinAnnesi26 nur-nr_123 hayır çünkü sallarken bile ağlıyor durunca daha çok ağlayıp kalkiyo o nu denemedim o yüzden cok
Mefeannesi PoyrazinAnnesi26 çok zorlanıyorum bağırmalar ağlamalar yatmak istememeler valla. Ağlıcam artık
My4253 PoyrazinAnnesi26 inşallah umarım duzelirler 🤲yoksa bel ağrısı ve stres hediye edecek bu ufakliklar bize 😅
nmeltem Uyku sevmeyen bebek yoktur arkadaşlar. Uyanık kalma saat aralıklarına dikkat ederek düzgün bir uyku rutini oluşturursanız. Ve hatta sonrasında sallamadan uyumayı öğretirseniz çok kısa sürelerde uyumaya başlar.
PoyrazinAnnesi26 nmeltem valla saatlerine çok dikkat ediyorum dışarı bile çıkmıyorum uyku saatleri bozulup huysuzlanmasin diye bir sallamayi birakamadim siz nasıl uyutuyorsunuz
nmeltem PoyrazinAnnesi26 yatağında sırtına çok hafif pışpışlayarak uyutuyorum. Kendi uyuyor zaten artık. Bazen onu bile istemiyor, elimi itiyor.
ygmrpoyraz PoyrazinAnnesi26 ya oğlumun adaşı da oğlum gibiymiş 😂demekki bütün poyrazlar böyle çevremden de duyuyorum da poyrazlar biraz zor oluyor ya 🤭