serebro Aslinda bu zamana kadar ne kadar da uyumlu bir bebekmis diyorum…. kolik sancılarını bile özledim desem? Legolarla oynarken kulesi yıkıldı diye dakikalardır ağlıyor😰 Sizde durumlar nasıl?
Dilannnn355 serebro ay aynısı ya beni günde 20 defa öper sarılırdi çocuğum sanki başka biri gelmiş gibi herşeye isyan ağlama krizleri
Caglarass serebro Bizde düştük o bataklığa. Kule yaparken yanlış parçayı koyunca ağlayarak kuleyi tekmeliyo. Kaç kere yanlış yaparsa yapsın hep aynı tepki 😂
serebro Caglarass buraya tak diyor takıyorum hayır oraya degildiiiii diyor çıkarıyor veee kendisi yine aynı yere takıyor 🥴
serebro Dilannnn355 haftaya tam 2 yaşını dolduracak. Uykum var diyor ama kesinlikle uyumuyor e kalk o zaman diyorum hayır diyor öyle öyle günler geçiyor
AnnaKurt serebro Uyutmaya çalışıyorum uyumuyor. E kalk hadi deyip bırakıyorum yarım saat ağlıyor. Huniiiiiii
serebro AnnaKurt aynı 😂 esnemekten ağzı ayrılacak uyumuyor tamam annecim kalk o zaman hayır uyucaaaam diyor
Alminazli Komşuya çıktım 5 dk bırakmadı kalkalım dedi kalkmadim die ağlayip durdu ben kalkana kadr da susmadi
serebro Alminazli başkasının evine gitmek hayal oldu… kesinlikle 2dk oturamıyorum park bahçe bir nebze paklıyor bizi
Umay55 Uykum var diyor gece 2 ye kadar uyumuyor. Acıktım diyor hiçbişey yemiyor. Üstüne bide 1 aylık kardeşimiz var onun depresyonu mu 2 yaş sendromunimu bilmiyorum ama gerçekten tükendim
serebro Umay55 Allah sabır versin canım. Hep bir aksilik inatlık.. hicbirseyi kabul etmiyor benimkide
Mihranimmm serebro 25 aylik, memeden ayırma sürecine daha giremedik. Sabah bi deneyeyim dedim ağlamaktan bogulacakti az daha. Gun içerisinde dediği oldu oldu olmadı vay halimize. 2 yas deprem etkisi yarattı bizde.
serebro Umay55 daha da küçük diye düşünüyorum ya bir şekilde uyuyor bizim gece uykusuna geçmemiz daha sıkıntı