Pamuk_bebegim42 Selam kızlar davet masasında salataları nasıl ikram ediyosunjz herkese ayrı mı ortaya mi yoksa orta ds olursa herkes alabilir mi çoban salatası
Rumeysa28 Pamuk_bebegim42 herkese ayrı ayrı kaselere koyarım tabiki 🙂 hiç hijyenik değil aynı tabak sonuçta herkesin kaşığı o malzemelere değiyor
AnnaKurt Pamuk_bebegim42 Ortaya koyuyorum içine de servis kaşığı koyuyorum ikram ediyorum sonra da isteyen yine alıyor tabağına
OncedenGurme Pamuk_bebegim42 ara sıcakları, salataları, mezeleri ortaya koyuyorum. Masa büyükse ikişer tane koyuyorum. İçlerine de servis gereçlerini koyuyorum, herkes onlarla tabağına alıyor
Pamuk_bebegim42 Rumeysa28 Teşekkür ederim nasıl tabak tercih edersin sanırım kaseler güzel olur demi çoban salata için
Pamuk_bebegim42 AnnaKurt Bende öyle düşündüm de şimdi coban salata domatesin suyu tabağa akar diye de düşünüyorum
Pamuk_bebegim42 Rumeysa28 peki bi fikir daha alayım sizden Rus salatası da yapmayı düşünüyorum onu da kaselere koysam çok mu kalabalık olur
Rumeysa28 Pamuk_bebegim42 1 çeşit salata yap derim ben zaten oruç var millet 1 su ile şişiyor çoban salata daha güzel nam nam 🙈🙈
Pamuk_bebegim42 Rumeysa28 Bende öyle düşündüm de ama yemeğin yanına da yoğurtlu bişey güzel gider diye düşünüyorum çok kararsız kaldım
Pamuk_bebegim42 OncedenGurme Genelde ortaya koyuyorum bende hani çoban salata domatesin suyu tabağa alınca akar diye ayrı koymayı düşündüm
Pamuk_bebegim42 Rumeysa28 Mercimek çorbasi Ispanaklı gül böreği Yaprak sarma Zeytinyağlı taze fasulye Püreli köfte Pirinç pilavı Baklava
Rumeysa28 Pamuk_bebegim42 hey maşallah kim nasıl yicek kız bu kadar şeyi kaç kişi olacaksınız ve çoban salatası daha iyi bu menüye ki zaten baklava var baklava öncesi yoğurt mide bulandırır dün iftarda yoğurt yedim peşine baklava yedim midem bulandı
Pamuk_bebegim42 Rumeysa28 valla 4 kişi olacaz ama ilk kez geliyolar az az yapacam hepsinden zeytinyağlı fasulye de kararsızım yapsam mı yapmasam mi bilmiyorum