Deletedmom_23 bukaga Ben ekstra sevmesi için bir şey yapmadım canım. Oyuncaklara çok meraklı benim bebeğim. Bununla da her gün oynuyor, boğuşuyordu. Uyku vakti gelince yanına koydum birkaö kez alıştı ☺️
Deletedmom_23 Batigun teşekkür ederiz 🥰 hm_by_elzana yapan sayfanın adı☺️ İstediğiniz renkte yapıyor. Ayaklarını bu şekilde kulaklı ben istedim mesela öyle yaptı☺️
Elifinannesiiiiiiiiii secoz yaaaa maşallah. Aynısından babası almış kızıma ilgisini çekmedi hiç canım
secoz Egeninincisiii 2 aylıkken başladım burnunun ucuna dayadım kendi kokum sindirdim üstüne onu kollayarak uyuyordu sonra iyice alıştı koklayarak uyumaya
pieceoflife Elifinannesiiiiiiiiii biz alışamadık ya. Çok özenmiştim ama ne versem itiyor eliyle, yanında istemiyor. 🥴
Lunaluu Elifinannesiiiiiiiiii benimkinin uyku arkadaşı benim 😭😭😭. En iyisini yapmışsınız odasını erkenden ayırmakla.
nidas_mom Elifinannesiiiiiiiiii kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Evimiz yüksek giriş katlı ilk daire hemen çok soğuk oluyor kızım bu ara deli dana gibi dönüyor üstünü çok açıyor park beşiği var hemen yanımızda duyuyorum bu şekilde uyuyakalmasını bekleyip üstünü örtüyorum. Biraz daha sıcakları beklemek istedim