Zeliff Elifinannesiiiiiiiiii kızıma hamileyken örmüştüm hep yatağında duruyor uyanınca onu oynayıp seviyor sesine uyanıyoruz bizde🥰
Tatlican Muhasebeciana Yaa demekki ped in kadınların hayatinda nekadar önemli yeri oldugunu şimdiden anlamış 🤣🤣
Muhasebeciana Tatlican ahahahah tabissiiide 😁😁 benim elimde wc de goruyo paketini kendi bezini bi kolaçan ediyo bide 😁😁😁
Alse35 Elifinannesiiiiiiiiii yok 4. Ayda başladışimdi 6 aylık atak dönemi ve ameliyat sonrası yanında uyumaya başladım şimdi ayrılamıyoruz 🥰🥰
bukaga Deletedmom_23 inanmıorm cok tatlı ya bnm oğlum asla böyle seyler sevmiyor nası sevdircem bize de sarılmayı sevmez ztn
Deletedmom_23 bukaga Ben ekstra sevmesi için bir şey yapmadım canım. Oyuncaklara çok meraklı benim bebeğim. Bununla da her gün oynuyor, boğuşuyordu. Uyku vakti gelince yanına koydum birkaö kez alıştı ☺️
Batigun Deletedmom_23 ben de öğrenebilir miyim acaba nerden yaptırdığınız cok guzel hem bebeğiniz(masallah) hem arkadaşı 🥰
Deletedmom_23 Batigun teşekkür ederiz 🥰 hm_by_elzana yapan sayfanın adı☺️ İstediğiniz renkte yapıyor. Ayaklarını bu şekilde kulaklı ben istedim mesela öyle yaptı☺️