Hilllal Yarın oğlumun 2. Ay aşıları olacak deneyimleyen var mı çok ateş yapıyor mu yalnız baktığım icin biraz tedirginim ateşı çıkar mı diye korkuyorum. Birde özel aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz?
oglumuz01 Hilllal banyo yaptırmayacaksın 3 gün canım bugün yaptırsaydın rahat ederdi 3 tane yapacaklar bizim 2. Ay aşısını da az kaldı
avseque Hilllal bugün yaptırdım. Ensemde boza pişiriyor sıpa. Ateş yapmadı bizde ama aşırı huysuz. Sabah 9da yaptırdık. Bu saat oldu hala vızlıyor. Uyuyamadı da. İnşallah sizde öyle olmaz…
hemsire09 Hilllal biz bugün olduk gitmeden ağrı kesici verdim geldik aradan 5 saat geçti huzursuzluk ve ağlaması vardı tekrar ağrı kesici verdim şu an iyi çok şükür huzursuzlanıyorsa ağrısı vardır büyük ihtimal ona dikkar edersiniz😊
Neslihan-55 Hilllal 3 gün banyo yapmadık ateş çok şükür hiç olmadı huysuzluk oldu aşıdan 5-6 saat sonra falan 2 bacak 1 kol yapıyorlar aşıyı yada 2 kol muydu unuttum şimdi koluna hiç dokunmuyorsun bacaklarına kolonyalı pamukla yada ıslak havluyla masaj yap calpol ver ama aradan baya zaman geçmesini bekle asilar etkisini göstersin vücudu bağışıklık kazansın rahatlar huysuzlugu gider ilaç uyku yapar korkma 🥰
oglumuz01 Aynisa yok 2. Ay aşısında 3 gün banyo yaptırılmıyor. 1. Ayda 2 gün sonra yaptırın. Hatta bir gün öncesinden banyo sunu yapsın her seferinde rahat eder 😊
Hawva Gitmeden önce ağrı kesici ateş düşürücü şurubun varsa onu içir ben içirdim çıkmadı huzursuzluk oldu sadece
dlsclk Hawva yanlış anlamayın ama gitmeden içirmesi pek doğru olmaz hemde her çocuğun bünyesi bir değil ben agrı kesiciye karşı değilim fakat bazı bebekler agrı kesiciye gerek duymazlar.
dlsclk Benim bebeğim aşıladı zor geçiriyor 2.ayda ateş olmadı ama agrısı vardı belli, hemşire önerisiyle akşama doğru calpol verdim biraz daha rahatladık
Neslihan-55 Hilllal ateş bizde hiç olmadı ara ara takip edersin özellikle uykusunda yoksa endişelenmeye gerek yok 37 olunca üstünü incelt baktınız düşmüyor o zaman calpol 1 çay kaşığı verirsiniz
tubiiik_ Hilllal bebekten bebege degisiyo ama 3 aşı olcagı icin canı cok yancak huysuz olabilir cok benimki cok huysuzdu atesi cikmadi calpol verdim oyle uykuya dalmisti
Sehhy Hilllal ateş yapmadı cunku doktor önerisiyle 2 kez 6 saat ara ile calpol verdim ama aşırı huysuzluk yaptı. Umarım sizinki sıkıntısız geçer
Bebetooo Hilllal bizde sadece mızmızlık yaptı birkaç saat sonra onun haricinde aşıdan dolayı sanırm uyumuştu ama kolu acımıştı kaldıramamıştı pek o gece ateş olmamıştı