Dünde post acmıştım sagolun hepiniz destek oldunuz ,devamlı temizlik yapm isteği var önceden de vardı su an had safhada ,günde 3 kere ev siliyorm banyo WC devamlı yıkıyorum kızımı yıkamaktan hasta ettim artık siliyorum ,kendime vakit ayıramıuorm ne bir kitap okuyabiliyorum ne de boş vaktimde uyuybiliyorm gece aniden kalkıp mutfak dolap üstünü siliyorum pek cok kez gece kalkıp ev siliyorum baskasının evinde de maalesef bir sey gördüm mü kalkıp yapıyorum frenleyemiyorum ,esimin sacma konusmaları daha cok tetikliyor ,doguma gittiğim zaman bile cantama CIF koyup lavabo masa her yeri sildim ellerim kösele gibi oldu annem ve kız kardeşimde öyle genetik olabilir mi yoksa annemden bize kalan travma mı meyve sebze deterjanla yıkmayı bıraktım cocuklarım hasta oldu ,sirkeyle yıkıyorum ,gecen gün arkadasın geldi bir yere camasır suyu mu döküldü yol dedim ben temizlik yaptım o kadar kokuyorum artık WC kullanamıyorm defalarca altıma kacırdım kayınvalidem koyde yasıyor ıkı katlı ahsap ev temizlemediğim yer kalmadı kendi de inanamdı bu ancak baskalrının hosuna gidiyor ama sosyal hayatım yok ,saclarım dökülüyor kaldırp her yeri bir daha siliyorum o tek sac bahane oluyor ilaç kullanaml istemiyorum kullandım daha önce antidepresan cevrenizde benim gibi olup düzelen oldu mu güzel örnekelrr ihtiyacım var 🌺🌺