Kdkf Merhaba tecrübeli anneler Konak korkulacak bişey değil biliyorum ama bizim ki çok ilerledi sanki yağ masajı da fayda etmiyor 20 gün oldu başlayalı şuan . Doktora gitmelimiyim.
Ikrazumra19 Kdkf ince tarakla tariyor musunuz yag surdukten sonra birde mustelanin konak sampuan seti Vr
Yusaydef Kdkf canım zeytinyağı sür ve kendi tarağıyla tara sert olandan zaten taradıkça çıkıyor sonra banyosunu yaptır
Saadet14 Kdkf Banyodan sonra tatli badem yagi sürün diyor doktorlar ama kuruluktan olurmus bi dene bitlenecek hali yok nasilsa yikiyorsundur her gun eger boyle de gecmezse git
Zeyn07 Kdkf yaz geldi gelecek az kaldı sık sık duş aldırın birde saç fırçasıyla tarayin saçları hava alsin bebeğin benim bebeğim de mayista doğmuştu haziran temmuz gibi havalar çok sıcak olunca hergun duş aldırdım fırçayla havalandırdım konak çok az oldu o olanlarida duştan yarım saat once zeytinyağı hakiki marketten almayın sürdüm sert tarak ile narince taradim düz ters yan sekilde sonra dus aldırdım tekrar taradım o sert tarak ile sonra fircaylada taradim bitti
Nurkaraca Tavsiye değildir zararlı mı bilmiyorum benim kızım bir de cok saçlı cok Konak oldu zeytinyağ bizde o yüzden yeterli gelmedi ben Hindistan cevizi yağı ile yaptım hepsi çıktı
ilyestaa Nurkaraca zararlı değil aksine zeytinyağından daha masum. Zeytinyagindaki asit oranından dolayı doktorlar hindistancevizi yağı öneriyor
cemre_-34 Kdkf bizimkisi 2 aylıken başladı hala devam ediyoruz azalma var tabi her çıktığında uyguluyorum ben hindistan ceviz yağ sürüyorum snra 30 dk bekledikten snra tarakla ters tarıyorum duşta da konak sampuani ile yıkıyorum işi yoruyor sizde deneyin isterseniz hindistan ceviz yağını
Emlipk Biz yağla falan geçiremedik. Kaşınıyordu kafası kanatıyordu. Mustelanın konak kremi ve şampuanını aldık kullanmaya başladık. Baya rahatladı. Bi kaç kullanmayaa geçer tamamem diye düşünüyorum.
elaninannesiii Kdkf benim kızımında bebekken çok çıkmıştı hindistan cevizi yağı sürüp 1 saat beklettim Chicconun konak tarağıyla geriye doğru çok çok hafif bastırarak sıyrıldı, ertesi gün kalanlar içinde yaptım 2 günde tertemiz olmuştu
Eflin-Eda Kdkf canım bebek yağı sur banyodan yarım saat önce masaj yap tara sonra yıka banyodan sonra tekrar tara çıkıyor benim kızında gecmemisti böyle yaparak azaldi
MinikkMucizemm Bizde de vardı doktorumuz zeytinyağının içerisine birazcık karbonat koy banyodan önce sür biraz masaj yap beklet sonra yıka demişti faydasını görmüştük bide yağlıyken ince tarakla ters yöne taramıştım cidden baya faydası olmuştu
tatlieksi24 Kdkf valla konak dan benim de basım dertteydi herkez aynısini söyledi yağ sur tara vs birçok şeyi denedim ama asla hiç fayda etmedi konak böyle yüzlerinde bile vardı artık herşeyi denemekten sıkıldım doktoru 2 kez götürdüm onu yap bunu yap 4 kez şampuan değiştirdi ama fayda etmedi sonra kendi kendine saçları döküldü 4 aylıktan sonra komple kendi kendinee yok oldularr
Ceren_301121 Kdkf canım annem kırmızı renkte hakiki bir zeytinyağı getirdi bizimde çok ilerlemişti 2 kere kullandım sürdüm beklettim ince tarakla taradım güzelce sonra yıkandıkta sonra bitti resmen 2 kerede yağ bende yaptım fayda etmemişti
Stardust1 Kdkf Saf zeytinyağı sürüp yarım saat bekletin chicconun konak tarağı var, küçücük birşey ama çok işe yarıyor, sonrasında onunla tarayıp banyo yaptırın. Bizde ilk seferde bile nerdeyse hiç kalmamıştı, tavsiye ederim 😊