Minikprensannesi Nagehanaliasaf kraft xlx travel sistem bebek arabası satıyorum şuanki fiyatı 3.499 tl ben 2 bin verecegim fiyat konuşulur izmir içi olursa elden teslim edebiliriz
Minikprensannesi Nagehanaliasaf kraft xlx travel sistem bebek arabası satıyorum şuanki fiyatı 3.499 tl ben 2 bin verecegim fiyat konuşulur izmir içi olursa elden teslim edebiliriz
EmelGB Dndn Memnundum kullandım kışın çok işime yaradı yaz geldi attım kenara boluna durmasın dedim sattım bende 🌿
Minikprensannesi Nagehanaliasaf kraft xlx travel sistem bebek arabası satıyorum şuanki fiyatı 3.499 tl ben 2 bin veriyorum fiyat konusu tekrar konuşulabılır izmir içi elden teslim edebilirm
Enesenemir Ozgis hangi renk askılı mi askısız mi ve fiyatı ne kadar dusunuyorsunuz?cok soru sordum....😊
Zumrab Dndn ben kullandım 2. Günde çok belim ağrıdı uyurken zorlandım üstelik 1 saat taşımıştım sadece
Zumrab EmelGB https://m.trendyol.com/chicco/chicco-easy-fit-kanguru-siyah-p-1843579?boutiqueid=311846&merchantid=107542&gclid=CjwKCAjwscDpBRBnEiwAnQ0HQEX9f1j0fPnnleWZSoPTPTEFs9A88VUfxJaWCF7Zo4KS2SI_GmHE9RoCNhIQAvD_BwE 9 kiloya kadar taşıma kapasitesi fizyoterapistlerde bu kanguruyu öneriyor bebeğimiz içinde rahat bir pozisyon alıp uyuyabiliyor solomombaby sırt çantası kadar ağır bebeğimizi sıkmaya gerek olmadığını düşünüyorum
EmelGB Zumrab Benim etrafımda kullanan var sağlık açısından bi sakınca olmadı .Ayrıyetten borooshbaby kullandım oldukça memnun kaldım ben .Bu kanguru kullanıp olumsuz yorum yapan çok kişiyide duydum .Herkesin yorumu farklı oluyor yani .