EmelGB Dndn Solomom ,mamadus ,borooshbaby ergonomik ürünler bel sırt agrısı yapmaz .Dogru kullanımlarda tabi ki yanlış kullanımda yapabilir .Bende daha yeni sattım kanguruyu benim bende borooshbaby vardı mesela 😇
Ozgis Dndn bende var hiç kullanılmadı kılıfı kışlık örtüsü yenidoğan aparatı sıfır aldım bir kere denedik sadece bebek arabasını sevince 2. Kere kullanılmadı bile
Zumrab Dndn ben kullandım 2. Günde çok belim ağrıdı uyurken zorlandım üstelik 1 saat taşımıştım sadece
Zumrab EmelGB https://m.trendyol.com/chicco/chicco-easy-fit-kanguru-siyah-p-1843579?boutiqueid=311846&merchantid=107542&gclid=CjwKCAjwscDpBRBnEiwAnQ0HQEX9f1j0fPnnleWZSoPTPTEFs9A88VUfxJaWCF7Zo4KS2SI_GmHE9RoCNhIQAvD_BwE 9 kiloya kadar taşıma kapasitesi fizyoterapistlerde bu kanguruyu öneriyor bebeğimiz içinde rahat bir pozisyon alıp uyuyabiliyor solomombaby sırt çantası kadar ağır bebeğimizi sıkmaya gerek olmadığını düşünüyorum
Enesenemir Ozgis hangi renk askılı mi askısız mi ve fiyatı ne kadar dusunuyorsunuz?cok soru sordum....😊