Sev6127 yagizinannesiiiiiiiiii ben İstanbul’dan antene gittim yanınıza emzirme önlüğü alın uçak kalkarken ve inerken emzirin ki kulakları basınçtan zarar görmesin emzikte olur diyorlar ben sürekli emzirdim bide uçak aşırı sıcak olmuştu soydum üzerini hep kalın giydirmiştim kolay giyip çıkaracağı şeyler giydirin ki uçağa binerken esiyor üşümesin uçaktada sıcak olunca terlemesin bebek arabasını bagaja vermiyorsunuz uçağa kadar yanınızda oluyor uçağa binerken chec in yaptırdığınızda büyük poşet veriyorlar onu verip görevliye teslim ediyorsunuz aklıma gelen bunlar iyi yolculuklar
Zelihaggl yagizinannesiiiiiiiiii mümkünse karnı tok altı temiz olsun benim oğlum 7 aylık kıyameti kopardı uçakta sonra da mışıl mışıl uyudu
Hmyra06 yagizinannesiiiiiiiiii 1.5 aylıkken yapmıştım hemde bebeğim kolik bir bebek sürekli ağlıyor ama uçakta uyumuştu inerken biraz ağlamaya başladı o zamanda hemen emzirmiştim
Aysegul93 mamanveutdormir anladım bende Haziran’da yolculik yapacagmda merak ediyordum nasıl olacak duracak mı diye o zamana beş aylık olacak inşallah kolay bir yolculuk olr
Mervee3 Benim de bebeğim 9 aylık ve yakında uçak yolculuğumuz olacak hem de aktarmalı..Gece uykusuna denk getirdim umarım uyanmaz güvenlikten falan geçerken.Ben de çok endişeliyim bakalım…
Bsradskran Mervee3 aynı dertten müzdaribim 😂 kendime söz verdim rahat olucam ne olursa olsun ben gergin olursam bebişte gergin oluyorum diyorum ve düşünmüyorum 😂
Sev6127 Mucizeisram hayır canın ama bileti alırken bebek için 50 lira gibi bir ücret alınmıştı orda ekstra bişey vermedik
Sev6127 Mucizeisram birde binmeden altını değiştirin biz geç kalmıştık bindiğimiz gibi altına yapınca uçakta değişmek zorunda kaldım küçücük zaten lavabo bi tahta var üzerinde uçarken değiştim çok zordu alt açmayı serdim ama çok zorlandım minik bi yastık olsa daha kolay olurdu
Zelihaggl yagizinannesiiiiiiiiii yagizinannesiiiiiiiiii inşallah sevdiği oyuncak falan varsa onu oyalicak alın yanınıza
Busrasener43 yagizinannesiiiiiiiiii bennn ✋🏻 emzirme yastığın varsa sürekli yatır emzir benim bebeğim eme eme uyumuştu yol boyunca şimdi 8 ayliğız tekrar uçak yolculuğumuz var bu sefer ne olacak bakalım
Misracalik yagizinannesiiiiiiiiii ben istanbuldan belcikaya uctum kızım 1 aylıktı ucak kalkarken ve inerken emzirdim kulakları acımasın diye