RainOverMe Selamlar, bodoslama dalıyorum mazur götün, vaktinizi çalmak istemiyorum. Kızımın saçlar kıvırcık ve taranmasından hoslanmıyor, tarak önerileri almak istiyorum, teşekkürler🌺🙏🏻
YeniAnneIstanbul RainOverMe kendim icin tsngle teezer curly kullaniyorum ve islaksa saclarim wet brush. Arkadasimin kizinada aldim faydali ve acitmiyor 😊
RainOverMe sadeturkvatandasi sadece bu ismi yazmam yeterli mi netten arattırdıgımda🤗 yani çeşidi falan var mı? Cok tesekkur ederım 🥰🌺
sadeturkvatandasi RainOverMe evet her saç tipine göre çeşidi var hatta ıslak saç kuru saç diye ayrılıyor. Ben genelde duştan sonra taradığım için ıslak ve kıvırcık saça uygun olanını aldım çocuklar içinde kompakt modelleri var internette araştırırsanız bulursunuz trendyolda da var link atmayı bilmiyorum.
RainOverMe SinyorinA ya instagramda da görmustum guvenememıstım aklımdaydı yeltenemedim🤗 cok tesekkur ederım tekrar🥰
Jldpmk34 SinyorinA Banubade https://ty.gl/byf8k0ffoq bu tarak aşırı iyi Bu arakadasa katılıyorum tangle teezer da kullandım ama bu taragin grisini kullanmaya başlayalı hepsini unuttum inanılmaz güzel en az 5 yıldır kullanıyorum daha iyisini görmedim
RainOverMe sadeturkvatandasi kafidir fazlasıyla zahmet verdım size de🤗 arastırırım yorumlara bakarım artık sızden cıktı🥰 cok sagolun🌺
RainOverMe sadeturkvatandasi ya bır de bırkac seneden fazla kullanmayın dıyorlar ama temızlıgı ıyı yapıldı mı gerek kalmaz sanırım🤗
sadeturkvatandasi RainOverMe evet öyle diyorlar ama iyi bakarsanız kullanırsınız ben elimdekini 4 senedir kullanıyorum.
RainOverMe sadeturkvatandasi benım de taragım cok eski kuaför sac acma taragı, karbonatlı suyla falan yıkıyorum ahsap oldugu ıcın suda pek bekletemıyrm. Sanırım temız oluyordur🤦🏼
RainOverMe YeniAnneIstanbul arkadasınızın kızına hangısını aldınız 🤗 kızımın sacları genelde kuruyken tarıyorum yenı yıkadıgımda taramaya fırsat vermıyor ıslak sac ıcın ayrı kuru sac ıcın ayrı mı almalıyım
YeniAnneIstanbul RainOverMe tangle teezer curly benimkiyle ayni olan 😊 bence kiziniz icinde cok iyi olur ozelikle zor acilan saclar icin mukemmel ben hem islak hem kuru sacta kullaniyorum ama sacim kivircik oldugu icin wet brush diye bir tarak var onu dustan direk cikinca kullaniyorum ama normalde tangle teezer curly yetiyor kesinlike. Beninki 10 yillik ve hala sanki dun almisik gibi duruyor 😂