Tugcedmr Kızlar bir sorum olacak.Oglum 3.5 aylik bazen geceleri ben uyandirmazsam 4 saat emmek istemiyor ben uyandiriyorum gündüzleri geceleri 2 saate bir emiyor ben mi uyandirmaliyim kendi mi uyanmali
Birdunyabircennetannesi Tugcedmr Uyandirmaman lazım canım yapma uyku kalitesi düşer büyümüş artık istediği zaman uyanır o zaman emzirirsin
Damlasu23 Tugcedmr ben ilk zaman dan beri uyandırmam kendi uyanir bense üzülürdüm hep aç kalır diye annen gil derdi ki kendi uyanip yesin uyusun ki büyüsün de halen uyandırmam 4 aylık olucak kendi acıkınca uyanıyo
Birdunyabircennetannesi Tugcedmr Yok canım hata yaparsın o sarılık süreci için geçerli sarılık durumu yoksa kaldirmaman gerekiyor kaka yapmadığı sürece altını da alma
RiverandSun Valla hiç elleme canım bırak uyusun büyümüş artık sarılık riskini atlatmış. Keşke benimkinide ben uyandırsam😂 1 yaşına geldi hala gecede 63792974 kere kalkıyor🙈🙈
Tugcedmr Asenam16 Fatma72 RiverandSun Kızlar bu gece denedim 4 kere kendi uyandı ben uyandirmadim hiç demekki kalkarmis😂
Fatma72 Merhaba benım de tam tersı kızım 4 aylık ne gece ne gündüz uyumaz gece en az 4 kez uyanır ve zar zor uyutuyorum maşalah keske benım bebeğim de uyusa 🥰🥰
Asenam16 Tugcedmr ay ben 2.aydan sonra hiç uyandırmadım geceleri, hep kendi uyandı, 3 aylık oldu dün hala öyle, bazen 4 bazen 5 saat uyuyo. Bi sorun olmadı.
Kayraaa59 Tugcedmr benimde 3 buçuk aylık canım geceleri hiç uyandırmıyorum ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum