melekkk1590 Kızlar kızım 7 aylık sabah yumurtanin sarışını verdim sonra baktimki yumurtanin tarihi 5 gün geçmiş birşey olur mu çok korkuyorum kokusu falan yoktu normaldi yumurta 😥
Zlm melekkk1590 yumurtanın tarihi mi olur bizim köyde dolaba koyuyo anneannem biz gelene kadar bir ay kadar duruyo orda sonra yiyoz
Gizemlim melekkk1590 canım ben 18 yasindayken aynisi geldi basima tarihi gecmis yumurta yiyip sonradan farketmistim bi belirtim yoktu ama hastaneye gittim serum faln takip önlem amacli bekletmislerdi. Mide bulantim vs biseyim olmadı. Ufak bebeklerde nasil olur cok etkiler mi bilmiyorum ama insallah bi sorun olmaz minige
Sblatc melekkk1590 bende de vardı tarihi geçmiş yumurta ama bi şey olmadı. Bir su bardağı suyun içine birqz tuz katın ve yumurtayı içine atın yumurta dipte kalıyorsa taze yukarı çıkarsa bayattır. Yumurtayı kırdığınızda hemen sarısı dapılıyosa da bayattır
kuzey-21 melekkk1590 korkma canım sabah vermişssin bi sıkıntı olsaydı kendini belli ederdi şimdiye kadar
kuzey-21 Aslında bozulduğu zaman kokuyor belli ediyor bozulduğunu. Ne bileyim herşeyşn üstünde tarih var sağlam olsa bile tarihi geçti deyip atıyoruz. Gıda mühendisleri vardı burada inşallah görürler de sizi aydınlatırlar
melekkk1590 kuzey-21 gayet normaldi hicbi koku falan yoktu keşke baksaydim tarihine çok kötü hissettim kendimi 😥
kuzey-21 melekkk1590 bende tarihine bakmıyorum hiç. Tarihleri hemen geliyor yoksa. Bi koliyi çöpe mi atacağız tarih işi gerçekten çok saçma. Bozulduğun da kokusu oluyor ve kap katı şeklinde gibi oluyor.
Deletedmom_32 Zlm olur tabiki üstünde renkli şeklinde yazar ve tarihi geçen yumurta kokar leş gibi iyi siz şimdiye kadar hayatta kalabilmişsiniz 😅
melekkk1590 Gizemlim hastaneye götürmeli miyim yoksa bi belirti mi olmasıni bekliyim napcagimi şaşırdım
Sblatc melekkk1590 yok bebeğim daha küçük ek gıda almıyo biz yedik bi sorun olmadı. Siz tedbir amaçlı yoğurt falan yedirin olmazsa
dominantteyze melekkk1590 en tehlikeli zehirlenme yiyeceklerinden biri yumurta.internetten bakın belirti olursa götürrüsnz. Ama sanmam bişey olucagını
Dondurmalikahve melekkk1590 Uygun koşullarda 5 6 hafta saklanır yumurta. Evde başka yumurta var mı tuzlu suya atın bi yumurta tepeye çıkarsa bozuktur veya bi tabağa kırın bozuk yumurta sarısı dagılır zaten çok kötü kokar.
melekkk1590 Dondurmalikahve hayır baska yok geri yolladım tarihi geçtiği için ama herhangi bi koku yoktu normaldi tadi rengi falan