Annesiballisiii Kızlar Allah aşkına bilen yardımcı olsun lütfen! 28 aylık kızımı doğduğu günden beri sallıyorum salaklık işte alıştırdim. Şimdi 20 haftalık gebeyim ama and içtim yemin ettim bunu asla sallamaya alıştırmıycam. Kızımı sallamadan uyumaya nasıl alıştırabilirim? Normalde gece uykusuna geçerken sallardım uyurdu sabaha kadar uyanmazdı. Ama son 3 gündür sürekli uyanıyor sallamamı istiyor sallıyorum bıraktığım an uyanıyor. İstiyor ki sabaha kadar ayağımdan hiç indirmeden sallayayim. Babasınin sallamasini da istemiyor illa ben salliycam. Ayaklarımın alti yanıyor artık belimin ağrısını söylemiyorum bile. Dün gece yine uyandı ağladı sallamam için inat ettim sallamıycam diye ama öyle bir ağladı ki üst katta ki komşu bile yazdı bir şeymi oldu diye düştüğünü falan sandı öyle ağlıyordu çünkü. Başka biri duysa kesin çocuğu dövüyorlar diye düşünür o kadar kötü ağladı gece! Ne yapıcam bana akıl verin lütfen ❤️
Melaninannesi Annesiballisiii istediği kadar ağlayacak sallamayıp yatağına yatıracaksınız . İsterse tüm gece uyumasın bi iki gece yapınca alışmıştı benimki ama inat edin sabredin ağlamasına
Annesiballisiii Nilya88 dün dedim ki bak annecim ayaklarım ağrıyor artık belim de uf olmuş gel yanımda uyu sarıl bana dedim yok inatla yastığı gösteriyor. Sabah 7′ye kadar uyumadı en sonunda bağırdım uyu artık ne olur uyu kızım yalvarıyorum uyu dedim sesimi biraz yükseltip öyle uyudu ama ben böyle olmak istemiyorum korktuğu için değil kendi rızasıyla uyusun istiyorum
Annesiballisiii Zlm Emziği de bırakalı 3 ay oldu emzik bırakma dönemin de hiç böyle huysuzluk yapmadı emziği köpek almış kızım dedim 2 gece huysuzluk yaptı sonra unuttu ama bu sallama konusunda kendini yırtarcasına ağlıyor artık insanlardan çekiniyorum böğüre böğüre ağlıyor komşuları da rahatsız etmek istemiyorum hepten sinir basıyor ağlayınca bu sefer dişlerimi sıkıyorum artık. Ama evet inat edicem unutması lazım. Şimdi neyse de çocuk doğunca hepten zor olucak bir kucağım da yenidoğan bebek diğer ayağım da kızım 🤦
Annesiballisiii Oykulina Aynı bu şekilde hep ayağında sallanmak mi istiyor? Ya önceden gece uykusuna geçmesi için sallardım uyurdu uyanmazdı ama 3 gündür ayağımdan inmeden salla beni diyor
madrefelice Annesiballisiii atak dönemi yada bir yeri ağrıyordur alışmış olsa öncesindende isterdi sabredin geçer
Annesiballisiii madrefelice acaba onu da düşündüm çünkü önceden gece uykusuna geçmesi için sallar bırakırdim beşiğine uyurdu sabaha kadar. Su içmeye kalkar suyunu içer uykuya devam ederdi. Şimdi su içmeye kalkınca geri uyumadan beni salla diyor yastığı gösteriyor
Baakpnr- Annesiballisiii and içtim yemin ettim Yemin etmişsiniz ama yine de sallamışsınız . Yani ben buraya takıldım dini bilgisi olan birine sorsanız mı acaba ?
Annesiballisiii Baakpnr- hayır ya ikinci bebeğim doğunca sallamıycam Diyorum. İlk gebeliğim de doğunca sallarim ne olucak demiştim ama bağımlı haline geldi
Lena19 Bızdede aynı yazdıklarınız oldu, bnde hamıleyım, sallayamam annecım belim çok agrıyor istedıgın kadar ağlayabılırsın ben yanındayım çok normal dedım sureklı. Ağlaya ağlaya uyuya kaldı :( ama 3 güne bitirdık şimdi unuttu bıle.
Annesiballisiii Lena19 3 güne bitecek ve alışacakca eğer yemin ederim razıyım 3 gün sabrederim ama böyle bir ağlama ben görmedim sanki dövüyorum çocuğu öyle ağlıyor. Nasıl yaptiniz peki detaylı anlatırmisiniz ne olur ❤️
Eminerd Annesiballisiii ağlayarak istediğini elde edemeyeceğini anlasın 😒 birkaç güne sallamadan uyumaya alışır çok küçük değil sizede yazık 🤭 birlikte hikaye okuyup sonra yanına uzanırsanız direnmeyi bırakır belki
Annesiballisiii Eminerd bu gece başlıycam ve inat edicem sallamadan uyutmaya emziği bıraktık 4 ay falan önce onda bu kadar zorlanmadım hatta hiç zor olmadı emziği köpek almış kızım dedim bir iki ağladı sustu uyudu emzik aklına gelmiyor ama sallamadan vazgeçmiyor
Annesiballisiii Suzi-12 İnşallah canım bu gece inat edicem sallamadan uyutmaya başlıycam inşallah unutur hemen
nur-nr_123 Annesiballisiii cnm valla sen çocuğa göre yaşarsan diğerinide sallarsın bnden söylemesi çocuklar çok akıllı kullanmayı iyi biliyorlar 28 aylık olmuş konuştuğunuzda anlayacak bilinçte uyku arkdşı edinin derim ve biraz kararlı olun ona gsöterin sallamamak konusunda birde hamileymişsin daha çok zorlanırsın ilerleyen zmnda 25 aylık bnmd eoğlum ilk günden beri desteksiz uyutuyorum en önmli şey karralı olmak bnce
Annesiballisiii nur-nr_123 Kesinlikle o kadar haklısın ki ama yok bu sefer akillandim ilkinde yaptığım hatayi bunda yapmıycam bana yetti 2.5 senedir ayaklarım belim koptu
Zlm Annesiballisiii evet bencede çok zor olur ilerde bende ağzımın payını aldım ikinciyi yaparsam gaz sancısı olmazsa bebeği sallamayacagim
MrvLina Annesiballisiii Kızım 3 yaşında hala sallanıyor ve oğlum da sallıyorum asla uyumadı buda alıştı maalesef sözler vermiştim ama geri yuttum 😏
Annesiballisiii MrvLina Ben yutmak istemiyorum Allah’ın izniyle bu bana ders oldu ikincisin de aynı hatalari yapmak istemiyorum
Melaninannesi Annesiballisiii evet alıştı. Şimdi yatırıyorum yatağa yanına da kendim hadi uyu diyorum biraz oyalanıp uyuyor