_elmaliturtam İyi akşamlar kızlar Kullananlar yardımcı olabilir mi acaba. C6 kaç cm ölçüsü acaba . Dolaptan Alicam fakat karar veremedim. Kalıpları nasıl
Baby_Mila _elmaliturtam C6 13 cm. Crocs kalıpları büyük büyük numara alırsanız ayağından çıkar minnoşun☺️
-erCansu- _elmaliturtam c8 var bzde 14. Bucuk cm gibi 24-25 uyumlu kalıplar küçük bi num. Büyük alınabilir
GzmEyll Kalıpları dar normalde 37 giyiyorum 38-39 aldım. İç ölçüsünü yazsın satıcı sizde ayağınızı ölçün. Ben önce 37 aldım açılır filan dedim de yok ayağımı çok rahatsız etti
_elmaliturtam GzmEyll yok kendim için değil de kızıma alçam bikac kişi yazmis aslında ama emin olamadim belki burda kullanan vardır bebeğine diye sordum aslında. Teşekkür ederim size de 😊
GzmEyll _elmaliturtam rica ederim ama ayak numarasından bir numara büyük almanızı tavsiye ederim çünkü o terlikler güneşte küçülüyor ☺️
_elmaliturtam Baby_Mila teşekkürler. Ozaman tam olur . Kararsız kaldım bende ya bugün Alicam insallah
Mom55 -erCansu- oğlum 19 aylık. 14 cm ayağı. Dolaptan alacağım sizce c8 mi almalıyım c7 mi? Hiç crocs almadım. Kalıplarını bilmediğimden. C8 düşünüyordum da büyük mü olur? Normalde 23 giyiyor oğlum
-erCansu- Mom55 c8 alabilrsin bence arkası kapalı oluyo ya ayagından çıkma ihtimali olmuyo ozman büyük daha rahat olur
S_x_w Mom55 kızım 23 giyiyor C8 var bizde biraz büyük bile diyebilirim ama arkasını takınca çıkmıyor ve rahat yürüyor