Keremikoo Merhaba anneler, Robot supurgeyle pek yildizimiz barismadi evde cok hali var. Gunluk pratik sarji iyi giden cekis gucu iyi bir dyson modeli almak istiyorum. Memnun oldugunuz modelin adi ve ozelliklerini paylasacak anneler yardimci olursa sevinirim😇
Burcinisp Keremikoo dyson olsunda model önemli değil 😁 benim ki v8 bi kaç senedir kullanıyorum zat-ı şahanelerini ❤️
Noname21 Keremikoo dyson v11 absolute plus kullanıyorum. Memnunum tam şarjda 72 dakika gidiyor. Heryeri supuriyorum mutfak dolapları sehpalar tuller koltuklar yataklar çarşaflar Tak çıkar bataryası var güzel memnunum ben
Birkucukkelebek Keremikoo v12 kullanıyorum annemde v15 var çok yoruyor bileğini fazla ağır. Bir de sürekli çalıştırma tuşuna basmak bi süre sonra zorluyor. v12 de açma kapama düğmesi var
Selinszk Keremikoo v10 absolute kullanıyorm canım 2 senedir benim elim ayağım 140 m2 evim bi kere de halı parke koltuk toz alma hepsini kullanıyorm 60 dk dayanıyo şarjı dyson animalde parkeyi süpüren yumuşak başlık yok aralarındaki fark bu
Keremikoo simiyyy v8 in sarji az gidiyor v10 bi tik daha iyidiyenler var. Bu seferde cylone ve animal absolute gibi modeller devreye giriyor iyice kafam karisti tam modeli ne eltinizde olan biliyor musunuz?
Keremikoo Burcinisp bende karar verene kadar alaydim su fiyatlara gelmeden. Daha da artacagi soyleniyor bi alsam mi diye ciddi dusunuyorum kendisiyle😄
[silindi] Dd222 Burcinisp Merhabalar batarya değişimi yaptınız mı peki? Ben de alacagım ama batarya sorunu engel oluyor bana. Elektriklisini mi alsam diyorum
Deletedmom_15 Keremikoo evim 135 m2. Ekonomik modda süpürüyor ama turboda 4 dk da biter şarjı. Turbo moda çok gerek kalmıyor, normali de tatmin edici
Dygygzslm Ben geçen sene aldım V11 vardi o zaman en son model olarak ve bir yıldır her gün elimden düşmüyor diyebilirim.Ben V10 ve üstünü öneririm bütçenize göre tabii.V15 ve V11 hemen hemen aynı zaten o yüzden V11 üretilmiyor ağırlık olarak bana ağır gelmedi zaten zamanla alışıliyor makineyle butünlesiyorsunuz 😄
Keremikoo Birkucukkelebek v12 ve v15 e sanirim o kadar veremeyecegim saglam bi indirim yakalamazsam tesekkurler yorumunuz icin😇
Keremikoo Selinszk tesekkur ederim v10 yada v11e yakinim. Evde cok acikta parke yok animal da olabilir o zaman.