Zeynepbahar91 mihretanem soğan kürü içmiştim ben yanlış hatırlamıyorsam. Saracogulunun YouTube den bir bakın size de iyi gelir mi bilemiyorum. Anlıyorum sizi ben de polikistik over olduğumu bilmiyordum muayene de öğrendim bir de üstüne senin çocuğun olmaz dedi.😀 Bunu diyen kadın bir Dr.
mihretanem Zeynepbahar91 soğan kürünü bende duydum ben 3 tane Dr a gittim biri tedavi gerekir dedi diğeri ilk önce mr çekil net halini görelim dedi en son gittiğim gebe kalabilirsin normal yolla dedi ama ilk yumurta rezervime bakılıcakmış adet günümde hormonlara falan bakılacak onu bekliyorum bende
petitehatunn mihretanem mfk yöntemini araştırabilirsiniz. önerdiği gıda takviyesi ve beslenme programıyla hamile kalan çok. çikolata kistiyle
mihretanem petitehatunn drmfk dan bahsediyorsunuz galiba dimi sayfasına falan baktımda detaylı yazmıyo siz biliyorsanız anlatabilir misiniz ve siz kullandınızmı yani gerçekten işe yarıyormu
petitehatunn mihretanem ben kullanmadım henüz. etrafımda kullanıp hamile kalan olduğu için önereyim dedim. telegramda grupları var. beslenme düzenini falan orda yazıyorlar
Giraysmom20 mihretanem çikolata kistin var demişti doktorum ama zararlı değil çok küçükler bir sorun yaratmaz sadece adet düzensizliği yapar, doktor kontrolüyle çok rahat hamile kalırsın demişti, doktora gitmeden hamile kaldım
mihretanem Giraysmom20 banada çikolata kisti adet düzensizliği yapmaz dedi ağrı yapar dedi ve yumurta kalitesini düşürürmüş
Giraysmom20 mihretanem Bilmiyorum bende hep düzensizlik var, evet ağrıda yapıyor bende aynı zamanda rahim dönüklüğü olduğu için çok yoğun ağrı çekiyorum o yüzden hangisi o kadar ağrı sebebi onu bilemiyorum 😂
Zynp12 Bende yaklaşık 9 cm çikolata kisti ile hamile kaldım sol tarafımda , onun öncesinde soğan kürü kullanmıştım
2prenss_annesieliff_ mihretanem arkadasim da varmisti hamile kalamzsin demisler diger ay hamileydi doktorlar sasirmis
Zynp12 mihretanem evet ben soğan kürünü adetim düzene girsin diye yaptım, çikolata kistim için birde, kist kaldı ama adetim düzene girdi kısa zamanda hamile kaldim