Zuzi16 Rabiaucler merhaba geceleri uyuyor emmek için uyanıyor sadece ama sabah erkenden kalkıp huysuzlanmaya başlıyor çok gaz problemimiz var
Rabiaucler Zuzi16 çocuğun sırtını size dayayıp ayaklarını da karnına doğru çekip yani büyük abdestimizi yapar gibi pozisyona getirip biraz bacaklarıyla bastırıp hoplatırsanız rahat çıkartıyor ben öyle yapıyorum bide karnına masaj yapıyorum
Zuzi16 Rabiaucler gece 2 yada 3 defa uyanıyor emmek için zaten 5 bucukta sabah tamamen uyanıyoruz akşam 21de uyuyor.. gündüz uykuları cok değişik bazı günler tüm gün uyuyor bazen ise bütün gün uyumak istemiyor 😄
Ahsenozdmr duruliyasmom bizede bakarmısınız lütfen kız bebek 7 mart doğumlu tam 40 haftalık doğdu. 4 ay 10 gnlğğüz atakmı bitmesine ne kadar var😓
Rabiaucler Zuzi16 bizimki de aynı öyle ama biz genelde gündüz uyumuyoruz toplasak 3 saat etmez gece 9-10 gibi yatıyor bide sürekli emmek istiyor
Lylldy Bize de bakabilir misiniz lütfen. Kız bebek, 24 Mayıs 2019 doğumlu asıl doğması gereken gün 6 Haziran.
Zuzi16 Rabiaucler bizimkide maşallah çok iştahlı ama ben 3 saatte bir emziriyorum bazen dayanamıyor yawrum ama en az 2 saat bekliyorum emzirmek için boyu ve kilosu nekadar oğlunuzun
Ylmn Cinarasaf merhaba banada bakarmısınız normal de 14 Haziran’da doğması gerekiyordu 31 Mayıs’ta doğdu kızım🌷