26082014 Biri atak haftasına bakabilirim lütfen doğması gereken tarih 25 Mayıs ama 10 Mayıs’ta doğdu erkek
Sevgi1 Cinarasaf ya bana da bakar mısın 11 Mart dogmasi ama 23 Mart doğum erkek kesin 4 ay atağına girdik
Moondem Cinarasaf bana da bakar misin☺️ 21 temmuzda dogmaliydi ama 20 haziranda dogdu.../ ve yeni yeni huzursuz gazi mi var bilmiyorum ama bıraktığım an agliyor geceleri hic uyumuyoruz 😩😩😩
Kuzunun_Annesi 26082014 Allah askina huzursuzlugunu buna baglayinca ne oluyo. Bide basimiza atak cikmis o cocugun baska bi sorunu vardir atak matak hikaye
26082014 Kuzunun_Annesi hiç bir sorunu yok çok şükür çocuğumun herşeyi normal çok huzursuz ve sıçrıyor uyumak istiyo ama uyuyamıyo
Ahsenozdmr duruliyasmom bizede bakarmısınız lütfen kız bebek 7 mart doğumlu tam 40 haftalık doğdu. 4 ay 10 gnlğğüz atakmı bitmesine ne kadar var😓
Ylmn Cinarasaf merhaba banada bakarmısınız normal de 14 Haziran’da doğması gerekiyordu 31 Mayıs’ta doğdu kızım🌷
DefneSelininAnnesi Cinarasaf bana da bakabilir misiniz kız bebek tahmini doğum 13 Nisan gerçekleşen doğum 02 Nisan 2019
Halit_mrmr Cinarasaf banada bakarmısınız lütfen çok ihtiyaçım var beklenen doğum tarihi 1 temmuz 27 haziranda doğdu erkek
Rabiaucler Cinarasaf 16 Mayıs doğumlu erkek beklenen 10 Mayıs ne zaman düzeliyorlar çok yorgunum artık 😞😞
Zuzi16 Rabiaucler merhaba geceleri uyuyor emmek için uyanıyor sadece ama sabah erkenden kalkıp huysuzlanmaya başlıyor çok gaz problemimiz var
Eleysammm Cinarasaf merhaba bizede bakabilir misiniz rica etsem 12.12.2018 de doğdu kız bebek fakat doğması gereken tarih 19 Aralık 2018