Anneko Gryffindor gözünü sevdiğimin parası nelere kadir bak hele 🙄🙄 Allahım azıcık para da bana ver de şımaracak mıyım acaba diye bi bakalım 🤭
Anneko Gryffindor nasıl bir şeymiş bu para hep merak ediyorum 😂😂😂😂 bulan bi kıçı başı dağıtıyor bakalım bende nasıl bir etki yapacak yani sadece merak yoksa çok para da gözümyok 😂😂😂 derken çarpılcam şimdi
BenimMasalim Gryffindor Allah bilir ne yiyor ne içiyorlar 🤦🏼♀️ bi de o servetin içinde insan niye yaşlansın ya derdi tasası mı var sanki 😂
Gryffindor BenimMasalim Ya genç kalmak için yedikleri hakkımda çok bilgi dönüyor. Plasenta falan yedikleri söyleniyor. Kadın için demiyorum tabi ama genel olarak
Gryffindor ebz09 İstediğim çantanın tonunu tutturamamışlar. Aşk kırmızısı isterken alev kırmızısı yapmışlar of 😃😃
BenimMasalim Gryffindor Ay evet onu düşünerek yazmıştım bilmiyorum ki yapan varmış sanırım gerçekten. Kan takılıp kanını yenileten de varmış cidden onurumla buruşurum daha iyi ya
Gryffindor Dondurmalikahve Şuraya gelse de taktik verse. Yoksa Esra ezmeci tuzlu su mu yaptı acaba olabilir mi 😃😃😃
Zhnce Gryffindor peki gelinin annesinin boynundaki kolyenin aslında Abdülhamidin koleksiyinu olması şoku 😆 600 milyon dolar diyorlar degeri için 🤑🤑 Kısacası biryerlerde birseyler olurken bile canımız ecdadımız yine işin içinde
BenimMasalim Gryffindor bu millette bu para, üçkağıtçılarda bu kıvrak zeka olduğu sürece daha çok şey yer bunlar 😂
Zhnce Gryffindor zenginin malı züğürdün çenesi olayı bende çok çalışıyor Hemen buluyorum böyle bilgileri 😄
Gryffindor Zhnce Çok fena rakamlar ya hele hele bir kolye için korkunç. Düşünsene ya fakirleşirsek diye dertleri yok takı satsa yine milyoner 😃