Fatmanur8volkan Elvn94 29 günlüğüz bende zar zor oyalıyorum 2 saatte bir 60 cc içiyor fazlasını istiyor
IlhamiEge Elvn94 ben 90 cc veriyorum günde 2 kere markası evolvia ve bazsn 90cc içtikten 1saat sonra emmek istiyor 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Fatmanur8volkan cglyn9 benim bebeğimde 90 cc içiyor fakat doktorumuz verme dedi 60cc yapıyorum doymuyor ağlıyor oyalıyorum bi şekilde
MerveAtalay Elvn94 fazla degil benimki de oyleydi her bebek bir degil ki canim. Ablamin cocugu 4 aylikti 60 cc zor bitiriyordu benimki 2 aylikti 90 bazen 120 cc iciyordu 3 saatte bir. Daha da istiyordu oyaliyordum ama kilo alisi falan cok nomaldi
Durumoms Elvn94 benmkide 55 günlük 30 cc zor içiriyorum mamayı değiştirdim belki beğenmiyodur diye ama yine aynı 🙄 eskiden similac kullanıyodum şimdi hipp başladım yine içmiyo yine içmiyo anne sütü zaten almıyo bakalım nılcak böyle
Melmus Durumoms hiic duzeldiniz mi icmeniz artmis miydi baya sene gecti ama bizde 48 gunkuguz 3 saatte zar zor iciyor 60
Melmus Elvn94 duzelme oldumu zamanla bizde 48 gunluk 3 saatte 60 zor iciyor her mamayi denedim ayni moralim bozuluyor