Elvn94 Az icmiyor mu ya bebelac gold aldm iciyo iki yudum brakyo tekrar istyo tekrr veryom 2 yudum iciyo brakyo nefesmi alamyo yoksa mamayimi sewmedi anlamdm
KuzeyiinAnnesii Elvn94 biberon kaynaklıda olabilir bianda boğazına geliyorsa baba ondan da istemiyor olabilir
Deletedmom113 Elvn94 hayir ek gida bile almiyor zorla 50 veriyorum kilo alimi normal.yani 8 bucuk aylik 8 nucuk kilo
cglyn9 Elvn94 benim bebeğim şu an 1 aylık 4500 gram ve 90 cc yi rahat içiyor. Bilemedim bebekten bebeğe fark ediyordur illa ki. Doktora danışmak gerek bu tarz şeyleri 🙄
Drny Elvn94 burnu tıkalı olabilir. Serum fizyolajik yapmayı dene bide. Bnmki tıkalı oldıgu zamanlarda öyle oluyo
Fatmanur8volkan cglyn9 benim bebeğimde 90 cc içiyor fakat doktorumuz verme dedi 60cc yapıyorum doymuyor ağlıyor oyalıyorum bi şekilde
Zehra_1905 Elvn94 biberondan olabilir dr brown alın çık iyi hem gaz yapmıyor çocuk çünkü biberondan hava yutmuyor hemfe sağlıklı içiyor istersen hipp mama kullan çocuklar seviyor birde bağırsaklarını yormuyor kabız olmuyor