Arkadaşlar alt komşum çok iyi bir kız 22 aylık da bebeği var bebeğin de biraz tuhaflıklar var benim kızımdan 3 ay küçük ama aralarında çok çok değişiklikler var yaklaşık 10 11 ay önce burda çocuk kiliniği gbi biyer var biz kontrol e oraya gidiyoruz komşumda gidiyo dr demişki kızın otistik olabilir bu tanı için çok erken ama iyi bi yerlere git demiş o dur budur komşum beynimi yiyip kızım otistik olabilir mi diye biliyorum çok çok zor bişi ama ısrarla iyi bir dr a götürmüyor hani kıza kızında tuhaflık var diyemem anne yani ama gitmesi için herşeyi yapıyrm ama yok sürekli takıntılı bu konuyu çok takıo kafaya ama rahat etmek için gitmiyor iyi bir dr a dedim ki cnm kzıım 2 aylıkken kzıma kalça çıkıklığı var dediler aynı gün 3 hastane gezdim sın gittim çok iyi bir hastaneyiçdi fiyatları da çok yüksekti ama o dr beni öle rahatlattı ki dedim. Kafan rahat etsin dedim bi git dedm burda da okudum erken tanı hayat kurtarıyor gerçekten 3 buçuk 4 yaşlarında otistik olduğu net yaşmış ama geç kalınabilir miş bazı şeyler için bunu diyemiyorum bize geliyo kızı hiç adına seslenmiyo saatlerce bişeye odaklanıp ölece kalıyo bariz belli farklılık ama ben be dim diyemem eşide dr a gitmiyo sanırım eşim bişe yok diyo diyo evde adına tepki veriyo bize adımızı sesleniyo falan diyo ama sanmıyorum ben kıza yardımcı olmak istiyorum ama eşiylede kötü olsun istemem eşi bişe yok dip duruyomuş çnkü erkek le bence bu konularda yetersiz benşm eşimde sağlık konusunda bişe yok dip geçiştirir ama ben ısrarla yaptırırım dediğimi sağlık sonuçta özellikle de çocuklarmızn geleceği söz konusu