Babyloveee Kullanan var mı acaba nasıl, memnun musunuz ve boyutu yüksek bi araba mı, sürerken eğilmek gerekiyor mu, kullanımı rahat mı? Kullananlar yardımcı olabilir mi lütfen
CerenSelim Babyloveee traveller genelde uzun oluyor bende kullandım ama şunuda söylemem gerekiyor ben çok pişman oldum aşırı hantal bir araba anakucağı varken bagajın yarını kaplıyordu iskeleti oturma kısmına geçince bagajın tamamını kaplar oldu her defasında oturma yerini tak yok arabaya koyarken sök bir süre sonra çok yorucu oluyor benim tavsiyem kabin boylara bakın hem yer kaplaması açısından hem pratik hem kapalıyken bile taşıması çok kolay
Babyloveee CerenSelim cevabınız için çok teşekkür ederim ama genelde böyle düşünüldüğü için biz baston Bebek Arabası almıştık fakaat bebeğim çok küçük çift yönlü olmadığı için yüzü bize dönük olmasını istiyorum kullanırken öteki türlü onu göremeyince içim rahat etmiyor çift yönlü olanlar sadece traveller sanırım :/
CerenSelim Babyloveee kabin boy bebek rabalarının bazılarına puset takılıyor ve bebek size dönük oluyor
CerenSelim Babyloveee nuna nın kabin boy bebek arabasına ve kraft dı sanırım bunlara takılıyor joie vardı sanırım bir kaç marka daha var