Hemsireannis Kuzusuannesi canım biz Şubat gibi rezervasyon yaptırmıştık bide bonus indirimi filan oldu 6500 e filan geldi galiba 4 gece 5 gün bide Mayıs ayı olunca
muhendisanneeee Eloo005 Eloo005 Hangi ay için rezervasyon yaptırdınız? Ağustos içi 7 bine yakın çıkıyor
Eloo005 Benisahtesevmee Evet aile oteli çok iyi baya okudum yorumlarını felan araştırdım. ETS’de indirim var otel Kuşadası Ephesia Resort Otel
TospikOglusum Eloo005 çok çok uygun ya .Bende çok pahalandı diye tatil işini rafa kaldrmstim. Hemen bakiyrm
Benisahtesevmee Eloo005 yaaa otel cıdden çok uygun canım sız nerden gıdeceksını oraya bı ıatanbuk çevresinde gezecek yerleri var mı acaba baktın mı
Bilgeliya Demura kemere ne zmn gitceksiniz bilmiyorum ama havası çok boğucu. Bebisle biraz zor olabilir
Demura Bilgeliya yazın çok sıcak olur diye Eylül ayında planladık ama bakalım inşallah çok sıkıntı çekmeyiz
gocebebirbayan Bilgeliya sana öyle gelmiş olabilir mi canım. Biz gittik kemer e ben çok beğendim. Bence çok güzel havası , gittiğimiz otel. Ben çok beğenmiştim
Eloo005 muhendisanneeee Evet malesef 🥺 Haziran sonrası fiyatlar yükseliyor biz Mayıs ayını tercih ettik eşimin işinden dolayı
catgirlmoms Biz de düşünüyoruz ama neresi karar veremedik . Bir de ben özellikle yemeği gerçekten iyi olan bir otel arıyorum .🎊
Ucmelek Günlük kiralık daire ilanlarına bakıyorum otelin keyfini vermiyor tabi ama istediğin zaman kalkıyorsun yemeğe yetişme koşuşturması olmuyor fazla kalabalık olmuyor sıraya girme meselesi yok Bütün restoranlar sizin gayet de lezzetli şeyler bulunuyor
TospikOglusum Eloo005 baktım harika otel bayıldım ve gerçkten çok.cok uygun.26 mayıs 30mayis arasına baktim 4gece 5gun 4800lu bir fıyat verdi .havuzları,denizi,içeriği harika zaten mavi bayraklı olması büyük arti
TospikOglusum Eloo005 eşimle konuşup akşam alicam. Valla tatili rafa kaldimistim ıyiki posta girmisim çok teskkur ederim.balikesirdeyim yerde öyle uzak değil çok mutlu oldum 👍🤗😍
Asden Ben geçen yazan bebeğim 45 günlükken çıktık evden Bodrum’a gittik. Sonra Kuşadası Sapanca vs döndüğümüzde bebek 3 aylıktı 😂
Busraaslan Sense Temmuz ayında kurban bayramı tatilinde Antalya ya gidicez otelin herşey dahil olmasına dikkat ediyoruz seçerken ki dışarıdan birşeye ihtiyaç kalmasın🙏🏼