Balkizannesi SelimSongur merhaba şimdiden geçmiş olsun kuzuya 🥰 benim kızım 4 ay 1 haftalık biz de olduk geçen hafta aşı sonrası biraz rahatsızlandı çocuum 🥺 ateşlendi ateşe bağlı kusması oldu ama geçti çok şükür boyu 65 cm olmuş kilosu da 7 buçuğa yakın ortalama
Emine1414 SelimSongur benim kızımda 4 ay 1 haftalık. Aşı olduk ateşlendi. 7 kg 65 cm boyu var. Sadece mama ile besleniyor
Semra9613 Benim oglumda 6400 zayif bi bebek ama saglikli cok sukur.her goren 2 aylikmi diyor uzuluyorum bunuda😞
SelimSongur Bizde 6 kilo civarındayız Rabbim sağlık versin bebeklerimize benimki ishal su gibi kolonoskopi yapıldı parça aldılar sonuçları bekliyoruz dua edin bebeğime 😓
Gizem5213 Benim bebeğim çok zayıf Doğdu 2300 4 aylık 7 kilo 64 cm boy az fazla önemli değil sağlıklı ise yeter üzülmeyin boy ve baş çevre gelişimi daha önemliymiş kızlar
Gizem5213 Benim bebeğim çok zayıf Doğdu 2300 4 aylık 7 kilo 64 cm boy az fazla önemli değil sağlıklı ise yeter üzülmeyin boy ve baş çevre gelişimi daha önemliymiş kızlar
busra37 Fatmauslu olsun olsun ☺️ benim kızda 4ay 3günlük 7kilo800gr. Bana fazla feliyodu sizinkini duyunca az geldi 😃 doğum kilosıda 3450