Gulzeynep Benisahtesevmee 3 buçuk yaşındaki oğlum sürekli çişini yaparken dışına yapıyor banyo paspası üstü başı kalmıyor ve bunu yaparken ona kızamıyorum kızdığım zaman koltuğun arkasına geçip oraya yapıyove 5 aylık oğlumda emziğini sürekli ağzından çıkarıyor ve ağlıyor bunlara sinir oluyorum daha sayyıyımı😂😂😂😂 bide bide çişini sırtına kadar yapıyor küçük oğlum bide bu var günlük makina çalışıyor
defnekokusu_ Gulzeynep küçük oğlunuzun pipisi yukarda mı kalıyor acaba bezi açtığınızda buna dikkat edin benim ki hep sağ tarafı ıslanıyordu açtığımda bi bakıyorum yine yan ve yukarı bakıyor 😄
Bebek17 Benisahtesevmee yemek yedirmeye çalışırken elime vurup kasiktaki tüm yemeğin etrafa sacilmasi 😒🙄
Gamzebrb Benisahtesevmee bi yere gideceğimiz zaman tam üstünü güzelce giydiriyorum yağlıyorum paklıyorum hazırlıyorum vööörrrrrkkk diyip kusuyo hem kendi üstü hem benim üstüm batıyo en çokta acele çıkmamız gerekirken yapıyo inat gibi yeniden değiştiriyorum. üstünü çıkartırken mutlu oluyo giydirirken zorla giydiriyorum ve buna sinir oluyorum 😂
Beyoglufeyza 4 buçuk aylık kızım bazı zamanlar emziriyorum sallıyorum uyutmaya çalışıyorum yok uykuyu reddediyor ağlıyor o sinir ediyo beni şu zamanlar Bide sürekli kucakta gezmek istiyo evin içinde 😅
lyl0742 Beyoglufeyza +1 😂Deli gibi uykusu var ovuştura ovuştura kalıyor gözler kıpkırmızı ama direniyor sinir oluyorum 😂🤦♀️
LLeylaa-afr Benisahtesevmee tubalete gittigimde arkamdan gelip tuvalet fırçasını almaya çalışması Tuvalet terliklerink salona gettirmesi Saçımı çekmesi habire meme istemesi Olur olmadık şeylere mızmızlanması😁🤦♀️🤷♀️
Dilhunizade Benisahtesevmee seviyor diye yaptigim yemekleri veya genel olarak yemegi reddettigi zamanlari oldu mu bana iskence resmen… Bir de hic ummadigim anda suratima yapistirmasi😒😁
miniktosbagam Benisahtesevmee biriyle konuşurken bana kızdığında araya girip dikkat çekmeye çalıştığında acayip sinir oluyorum hele telefonla konuşurken bana yaptıkları 🤦🏻♀️😃
Yldz4747 Benisahtesevmee bişey yapacağım sırada sürekli sebep yokken ağlaması. Bende haliyle bi iş yapamıyorum kaynanm da sürekli şu iş kalmış yapılması gerekiyor demesine sinir oluyorum (ya sanane benim evim ben yapcam sananee)
Kbrbisi28 Çok naz yapıyor numaradan ağlıyor yuzunu kapatım sinirleniyor kendisini kasıyor ilgi gostermezsem
EsilaMiracAyaz_Moms Benisahtesevmee Ağlamadığı halde inadına bağırması 😡😡 Herşeye aksine cevap vermesi 😡😡
ANT-19 Bez değiştirirken dönmesi Uyurken yüz üstü dönüp emeklemeye başlaması. Lütfen yalnız olmadığımı söyleyin yüz üstü dönüp emekleyerek uyanan bebeklwriniz var mı
nilaylks ANT-19 benim ki yarım açık gözle emekleyip bir yerlere tırmanmaya çalışıyor uykusu dağılıyor
Toprakseyran Benisahtesevmee Tuvaletteyken kapıyı tutması 😵 saçımı yolması🥵 yemek yemek istemeyince ağzında bekletmesi ve beklettiğini ben gözümü ayırdığım anda ağzındakini çıkarım üstünü başını batırması😬 birde bezini ve üstünü değiştirirken kaçması 🤦♀️ en az yarım saat uğraşıyoruz
Denizzz88 Benisahtesevmee buara yeni moda edindi 3 parmağını birden ağzına sokup kendini öğürtüyor dün 3 kere kustu bu yüzden sinir oluyorum öyle yapınca çok tepki de vermiyorum inadına yapar diye lütfen annecim yapma annecim falan diyorum ama dinleyen kim 😒 doktor kontrolündeydik geçen gün azı dişleri ağrıyodur ondan yapıyodur dedi ah bu dişler çok yordu bizi 🤦🏻♀️
Dilara2107 Denizzz88 Ya aynısını benim kızımda yapmaya başladı ağzına yemek veriyorum parmaklarini sokup öğürüyor 🤦kaç aylık bebeğiniz sizin bizde mi diş çıkarıyoruz acaba yine 🤦