Benisahtesevmee Kızlar benımkı sureklı memeyi cımcıklıyor😂 Yolda gıderken alımı tutmak ıstemıyor 😂 tuvalet fırçasını elıne almak ıstıyor 😂 veee ayaklarımı ısırmaya çalışıyor😂
MerveKayraTugra Benisahtesevmee büyük oğlumun sürekli çişini tutmasına Küçük oğlumun da kucaktan inmek istememesine sinir oluyorum
Asinaninannesi Benisahtesevmee gözünden yaş gelmeden ağlaması, mızmızlanması yani. Ortada hiçbir şey yokken hem de. Ğeğğ ğeğğğ ğeeğğğğ kulağım bipleniyor artık.
Beyza_momss simiyyy şu an aynen sen 6 aylıksin ne yoluyosun diyorum keyifle gülüyo olan benim saça oluyo 🙈
balyank_-089 Asinaninannesi 9 aylık doğduğundan bu yana mız mız yengeç burcu ondan mı bilemedim valla 😐
Deryasami150819 Asinaninannesi vallahi ya. Karşısına geçiyorm yanina yaklaşıyorum ağlamayı bırakıyor. Yan tarafa geçiyorum hatta geçmeden, şöyle bi arkamı döneyim ğeğğ dediğin gibi agliyo. Uyuz oluyorum
Motattisemuittur Nealakasivarrr tuvalet fırçası olayını çok duydum ve ilerde bebeğim böyle birşey yapmaya kalkarsa onun oynaması için özel bir tuvalet fırçası almayı düşünüyorum sizde deneyin bence 😊
Zeliff Benisahtesevmee ya beni anlasada inadına yapsa bilmiyorum sinir olurmuyum ama 15 aylık olacak daha komiğime gidiyor😅 genelde yaptığı şey duygu sömürüsü yalandan ağlama gibi şeyler 😂
Lipek Benisahtesevmee Tüm gün beni yorduktan sonra beni kenara itip babasıyla aşk yaşaması 🥲 Fena koyuyor.
CeylinEkim Lipek buna ben de katılıyorum 😬 aşırı sinir oluyorum benim canıma okuyor babasına gitti mi kahkahalar atıyor bana mızmız babaya cilveli uyuyor kalıyor 🤦🏻♀️
saresmami Altini degistirirken saga sola dönmesi 😂😂😂 en sinir oldugum sey vallah. Cok gicik oluyorum 2 saniyelik is 20 dakika sürüyo 😅
NukleerBaslikliKizz Benisahtesevmee Altını değiştirirken karnıma tekme atması 😀 çocuğun içerdeyken attığı tekme yetmedi iki yaşına geldi hala dışardan tekme yiyorum 😀