Prettymom Busrabsr alerjik bir meyve biraz erken su anda bebeğiniz icin. Sebze tadımı yapmış mıydınız?
Aselin_nannesi20 Busrabsr evt hemde çok çilek kivi porkal vb bazı yiyeceklerin alerji olması yüksek olan besin il ondan verilmemesi gerekmiş cnm doktor demişti bana
1kz1ogln_ Busrabsr bizde aynıyız canım süt alerjimiz var ben yeşil sebze tattiriyorum kırmızı meyve ve sebzeler için çok erken alerjikse daha kötü olur
Prettymom Busrabsr sebzelerden başlasaniz daha iyi olur meyveler tatli olduğu için sonrasında sebze yemek istemiyorlarmis☺
Busrabsr Prettymom yok kuzim pazarda gordum aldimda😄oyle onada tattirdim ilk defa oda baya dokandi gaz yapti galiba😒
1kz1ogln_ Busrabsr 2 ay sonra geçecek inşallah canım kızımda da vardı 6 aylıkken düzene girdik diyeti bıraktım hâlâ alerjik bı çocuk ama süt alerjisi geçti
Busrabsr 1kz1ogln_ iyi masallah vallah bizim gelininde 9 aylik olcak bitti sandi cocuk kolik bebek sandilar sabahlara kdr uyumuuordu dhn goturmis alerji devam ediyor demi bazende gec kesiliyormis
1kz1ogln_ Busrabsr ya Rabbim şifa versin inşallah valla çocuklar bebekler hasta olmasın ya anlatamıyorlar dertlerini bizde anlayana kadar acı çekiyorlar 😔