Aselin_nannesi20 Biz 4 gün sonra 4 aylık olucaz doktor ek gıda tattırmaya başlıyabilirsin dedi ilk ne ile başladınız sizler yada ilk ne vermeliyim biraz aydınlatırmısınız beni rica etsem❤️🤗🤗🤗
Halimea Aselin_nannesi20 ev yapımı yogurt ile başladık , şimdi 5 aylık muz ve havuç la devam ediyoruz
Sevdaakblt Yoğurt ile başlaya bilirsiniz. İlk üç gün yogurt tattırın alerjisi varmi yokmu açısından 🤗
Aselin_nannesi20 ElifB08 yeni bir toplantı yapılmış doktorlarla artık 4 aylıkken günde 2 tatlı kaşıgı kadar verebilir işsiz 3 gün kuralına uyarak
Aselin_nannesi20 Nursemommm yeni bir toplantı yapılmış canım o yüzden başlayabilirsiniz günde 2 tatlı kaşıgı kadr dedi
ElifB08 Aselin_nannesi20 yok artık bi yaşıma daha girdim kaynak nedir banada atabilir misiniz rica etsem
Haticedgn Aselin_nannesi20 Biz bugün 5 aylık olduk doktorum sütün varsa bekle 6.ayı dedi bana da erken gibi geldi
Ekino Aselin_nannesi20 o zmn çok çok zor erken en azından 5,5 aylık olmasını bekleyin nedir bu aceleniz sonra burda post açarsınız bebeğim kabız oldu kakasını yapmıyor diye 🤦🏻♀️
dolunaymomsss Aselin_nannesi20 bizde 4 ay 20 günlük olduk dün yoğurtla başladık doktor tavsiyesiyle iki çay kaşığı yoğurt verdim dün hepsini yemedi 😁 bugün 4 çay kaşığı verdim yarısını yedi 😁
Aselin_nannesi20 dolunaymomsss Cigdemdoganselam anladım benim kızım beni emiyor sadece ama doktor başlıyabilirsin dedi günd wiki ttalo kaşıgı
Atlasimmm Havuçla başlamanızı öneririm sonrasında kabak, patates, brokoli,bezelye, pırasa sonrada yoğurt daha sonra elma,armut,muz vs…
Cigdemdoganselam Bizde 15 gün sonra 4.aylik.olucaz bizimde doktorumuz sadece mama yediği için ek gıdaya baslaticak çok gerginim…
yusufmertmom Ayy 5 aylık kontrole gidince daha erken 6sında bekle dedi bize doktor 😂 ben heves edip arada yoğurt veriyorum. Ama ilk sebze işe başlamak lazımmış sonra yoğurt en son meyve
Haticedgn yusufmertmom Bana da aynısını dedi benim oğluş da maşşalllah hevesli gibi duruyor yemek yerken artık kucağıma alıyorum ufak ufak tattırıyorum ama baya az yani